Tribuna
Cetăţean italian, bătut în faţa unui restaurant din Sibiu

Un bărbat de 34 de ani, cetăţean italian, a ajuns în weekend-ul care a trecut la spital, după ce a fost bătut în faţa unui restaurant din Sibiu. Bărbatul le-a povestit medicilor că se afla în restaurant când ar fi primit un telefon, prin care i s-ar fi cerut să iasă afară. Odată ajuns în stradă, s-ar fi întâlnit cu agresorii săi, care l-ar fi luat la bătaie. Scandalul a fost observat de un echipaj de la Ordine Publică, echipaj care patrula prin zonă. "Un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică, în timp ce patrula în zona cartierului Terezian, a observat faptul că o persoană, căzută pe trotuar, este agresată de trei bărbaţi. Agresorii au fost identificaţi, iar partea vătămată a fost transportată la Spital. Agresorii au fost conduşi la Poliţia Municipiului Sibiu, fiind cercetaţi penal, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să fie stabilită încadrarea juridică a faptei", spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Bărbatul agresat a primit asistenţă medicală la Urgenţă, după care a fost transferat la Neurochirurgie, unde a rămas internat. "Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial cu multiple echimoze faciale, o contuzie toracică şi sternală şi una la cotul stâng. Pacientul a primit îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie", spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.  (R.G.)
comentarii
7 comentarii

100% EFICIENTA! Mai jos ascultam povestea lui T.M, domiciliat bineinteles in Sibiu, care in seara de revelion a anului 2009 se indrepta catre un chef, logic. Pe drum s-a intalnit cu 2 caini ce pareau inofensivi. Inofensivi precum pasnicii locuitori ai cartierului Tiglari.
Nu trecuse bine de caini, ca s-a trezit cu 2 "perfuzii" in gambele picioarelor. T.M, schilod fiind de felul lui, i-a facut pe caini sa-si desprinda coltii din gambe, multumiti fiind cu gandul ca poate intalnesc o persoana ce ceva mai mare gabarit.
Muscat fiind si sangerand, T.M s-a gandit sa nu strice seara asistentelor de la Urgenta si s-a dus acasa sa se spele cu spirt si sa bea o sticla de whiskey. Au trecut aproape 4 luni de atunci si T.M n-are nici pa dracu. Deci treaba functioneaza! Bineinteles, consultati medicul sau farmacistul inainte. S-ar putea sa va recomande ceva mult mai bun, poate un Teachers sau ceva recunoscut in medicina internationala.
GHID PRACTIC PT CEI MUSCATI DE CAINI
13.04.2010 00:09
Cetateni straini au mai fost batuti,mai sant si vor mai fii...din diferite motive
Iluminator
13.04.2010 03:55
Si cine sunt agresorii ?
unu
13.04.2010 08:12
Despre ce restaurant e vorba.E secret de stat ? Sau nu e adevarat ? Iar agresorii nu au nume si fotografie ? De ce nu le afisati ? E vorba iarasi de drepturile infractorilor ?
Ovidiu Ionescu
13.04.2010 09:30
trei pt unu ,smecheri de smecheri
cip
13.04.2010 20:10
saracu om cum de sa putut intinpla asa dar de ce nu povesteste tot cum sa intiplat mare zarva se face dar daca se intipla asa in italia ?
el
14.04.2010 02:46
cu siguranta merita italianu nimeni nu il bate degeaba..
anonim
15.04.2010 06:58
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA