Tribuna
Cercul Militar a răsunat de colinde tradiţionale româneşti
Cercul Militar a răsunat de colinde tradiţionale româneşti
Organizaţia Tinerilor din Sibiu a organizat, marţi, un concert de colinde tradiţionale româneşti din toate regiunile ţării.

Sibienii s-au putut bucura de concertul de colinde tra­diţionale româneşti  "Sculaţi gazde, n-adormiţi!", organi­zat de OTS (Organizaţia Tinerilor din Sibiu). Eveni­mentul a avut loc în 3 de­cembrie, la Cercul Militar, având ca invitaţi speciali Ceata de Piţărăi (Corul de copii Dia.Logos), Sebastian Stan, Vasile Chira şi Dumitru Prudean.
Organizaţia Tinerilor din Sibiu  este formată dintr-un grup de 70 de tineri cu per­sonalităţi diferite, atât elevi, cât şi studenţi.
Datorită entuziasmului lor puternic au început să orga­nizeze activităţi  de volun­tariat, concerte la cămine pentru vârstnici şi orfelinate, conferinţe, seri culturale şi drumeţii.
"Facem toate aceste ac­tivităţi nu pentru că nu avem ce face cu timpul nostru liber. Am decis să organizăm toate aceste activităţi pentru că am vrut să avem o ocupaţie. Însă prin intermediul acestora, am reuşit să ne activăm potenţialul şi să ne valorifi­căm. Facem toate acestea pentru a ne exprima bucuria care ne cuprinde în această perioadă. De aceea, noi o încununăm prin concertul de colinde pe care îl desfă­şurăm", a spus Alexandra, reprezentant al Organizaţiei Tinerilor din Sibiu.
Cercul Militar a răsunat de colinde din toate regiunile ţării, fiind învăluit într-o at­mosferă de sărbătoare, bu­cu­rându-i pe toţi cei care au luat parte la eveniment.
"Concertul nostru nu este doar o simplă interpretare de colinde, ci vrem să aducem în faţa tuturor tradiţia satului românesc. Am cules colinde din toate regiunile ţării  şi am format o Românie Dodo­loaţă", a mai adăugat Ale­xan­dra.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA