Continental
Tribuna
Centrul Sibiului rămâne fără terase din primăvară! Primăria Sibiu explică de ce a luat această decizie
Centrul Sibiului rămâne fără terase din primăvară! Primăria Sibiu explică de ce a luat această decizie

Terasele cafenelelor și ale restaurantelor din centrul istoric al Sibiului vor fi desființate în prima parte a lunii mai, când Sibiul găzduiește Summitul UE. Măsura a fost luată din cauza condițiilor de securitate stricte pe care le presupune prezența la Sibiu a celor 27 de șefi de stat și de guvern, 36 de delegații oficiale și 400 de invitați de rang înalt.

  • ”Primarul Astrid Fodor s-a întâlnit la sediul Primăriei Sibiu cu proprietarii de terase din centrul istoric al Sibiului. Cu această ocazie li s-au comunicat măsurile care sunt necesare a fi luate în cazul teraselor sezoniere amplasate pe domeniul public prin care să asigure buna desfășurare a Summitului informal al șefilor de state și guverne ai statelor membre ale Uniunii Europene care va avea loc la Sibiu în data de 9 mai”, explică Primăria Sibiu.

Terasele sezoniere din centrul istoric vor putea rămâne deschise până în data de 1 mai inclusiv, iar până în 4 mai domeniul public trebuie să fie complet eliberat de aceste structuri. Terasele vor putea fi redeschise începând din 11 mai. Administrația locală va rămâne în legătură cu proprietarii teraselor pentru a le comunica eventuale modificări, transmit reprezentanţii Primăriei Sibiu.

La această întâlnire au discutat și obligațiile care le revin proprietarilor de unități de alimentație publică în baza noilor prevederi legislative cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor, precum și alte probleme ridicate de cei prezenți. 


comentarii
1 comentarii

tâmpit titlu...
Vasile von Vasile
12.02.2019 21:31
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia