Tribuna
Centrul Local de Examinare pentru permisul de conducere, începând de miercuri, la Mediaș
Centrul Local de Examinare pentru permisul de conducere, începând de miercuri, la Mediaș

Centrul Local de Examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere va fi inaugurat miercuri, la ora 11,00,  în municipiul Mediaș. Situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr. 17, acesta va fi deschis în fiecare miercuri, între orele 10 și 16

Cetățenii din municipiul Mediaș și din localitățile limitrofe își vor depune aici dosarele pentru susținerea probei teoretice, vor susține examenul teoretic și vor depune cererile pentru programare la proba practică.
„Deschiderea Centrului Local de Examinare la Mediaș este o consecință firească a sutelor de solicitări venite din partea cetățenilor din nordul județului Sibiu. Am făcut toate demersurile legale și necesare pentru aprobarea înființării acestui centru, considerând că rolul Instituției Prefectului este de a răspunde nevoilor comunității”, precizează Adela Muntean, prefectul județului Sibiu.
Pentru a se asigura că medieșenii vor beneficia de cele mai bune condiții în acest centru, prefectul Adela Muntean și subprefectul Horațiu Marin au inspectat, ieri, lucrările de amenajare a birourilor și sălilor de examinare.
Centrul Local de Examinare este o componentă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu. Acesta va deservi cetățenii din municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică și din comunele: Șeica Mică, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, ârnava și Valea Viilor.

„Mă bucur enorm că am reuşit astăzi, alături de senatorul Viorel Arcaş şi prefectul şi subprefectul judeţului Sibiu, Adela Muntean respectiv Horaţiu Marin să deschidem primul centru local de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere, la Mediaş. Este un proiect pilot, fiind primul centru din ţară care se află în afara reşedinţei de judeţ. Va deservi toată zona de nord a judeţului, economisind mult timp pentru cetăţenii judeţului care erau nevoiţi să bată drumul până la Sibiu. Mai mult decât atât, vor fi eliminate cozile de la ghişeele din municipiul Sibiu. Îi mulţumesc personal colegei mele de guvern, doamna Carmen Dan, pentru sprijinul direct acordat pentru deschiderea acestui centru. Ne dorim să extindem atribuţiile acestui centru, astfel încât să se poată realiza în aceeaşi locaţie şi înmatriculările auto.”, a declarat Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu şi Ministru al Turismului, la inaugurarea centrului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia