Tribuna
PNL
Centrul istoric al Sibiului este din nou platou de filmare. Parcare restricționată în Piața Mică
Sorana MAIER
2711 vizualizari
Centrul istoric al Sibiului este din nou platou de filmare. Parcare restricționată în Piața Mică

În ultimii ani, Sibiul este tot mai des preferat de regizori pentru filmarea de spoturi publicitare sua chiar lung metraje. Este și cazul unui eveniment de duminică, când în centrul istoric al Sibiului ae loc o nouă repriză de filmări.

”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a avizat realizarea unei filmări în data de 14 iulie, în Piața Mică”; potrivit Primăriei Sibiu.

Din acest motiv, locurile de parcare din zona Casei Artelor, precum și câteva locuri de parcare din zona Turnului Sfatului vor fi indisponibile în intervalul orar 6-23.

 

Sibiul decor de film și reclamă

 

De-a lungul anilor, în Sibiu au fost filmate numeroase reclame pentru mărci celebre de automobile sau chiar filme.

Spre exemplu, în anul 2017, 75 de indieni au venit să filmeze la Sibiu ultima secvenţă a "Spyder", o peliculă ce va fi lansată în această toamnă. Au ales oraşul de pe Cibin, spun ei, datorită frumuseţii sale şi arhitecturii.
"Am ales Sibiul ca platou de filmare datorită frumuseţii sale, arhitecturii. Ne place România foarte mult, este o atmosferă prietenoasă şi exact ceea ce aveam nevoie pentru film", spuneau atunci Ramji Natarajan şi Meher Ramesh, membri ai echipei de producţie. Detalii AICI.

Cu un an înainte, Casa de producție Family Film din București a obținut aviz pentru 12 zile în centrul orașului, ca să filmeze o producție cinematografică, de groază.

În 2010, Nicholas Cage a venit la Sibiu pentru a filma în mai multe zone din centrul istoric, interpretându-l pe Johnny Blaze, personajul principal al  filmului "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Detalii AICI.

" Când am venit în România, am căutat în întreaga ţară un loc potrivit (...) Înainte să ne hotărâm să filmăm în România ne-au interesat locaţiile şi oamenii. (...) Ce e minunat la Sibiu este tocmai faptul că este mic şi că poţi merge pe jos, în loc să iei maşina", declara pe atunci  Bennett Walsh, producătorul executiv al "Ghost Rider 2".

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia