Continental
Tribuna
Centrul de închirieri auto ”Drive2u” și-a deschis porțile la Sibiu: ”Suntem mereu pregătiţi să răspundem aşteptărilor. Orice problemă poate fi rezolvată!”
Liuba STARII
3488 vizualizari
Centrul de închirieri auto ”Drive2u” și-a deschis porțile la Sibiu: ”Suntem mereu pregătiţi să răspundem aşteptărilor. Orice problemă poate fi rezolvată!”
”Drive2u”, cel mai nou centru de închirieri auto din Sibiu, a fost deschis oficial, joi, 3 octombrie, la Biblioteca ASTRA. "Drive2u” este o companie promițătoare "de rent a car” din România, al cărei scop este să acopere întreaga gamă a serviciilor de închiriere a unei mașini, de la vizite de lucru până la asigurarea mobilității în vacanță. La Sibiu, serviciile oferite de "Drive2u” vor fi operate de întreprinderea ”Tassid”.

“De ce Sibiu? O creştere firească. De ce 'Drive2u'? Pentru că este una din puţinele companii româneşti de pe piaţa închirierilor auto. 'Tassid' a operat şi în trecut în acest domeniu, mai exact în perioada 2008-2015, însă nu am avut suficientă putere să concurăm împotriva marilor companii străine care au intrat în acea perioadă în Sibiu. Astăzi însă, împreună cu 'Drive2u', ne vom poziţiona pe acelaşi nivel cu oricare alt brand din domeniu. Şi totuşi, cu ce suntem noi, cei de la 'Drive2u', diferiţi de ceilalţi furnizori din Sibiu şi din România? Suntem diferiţi prin flexibilitate, orar, livrări ( am mers până pe Transfăgărăşan să livrăm şi să recuperăm maşini), suntem diferiţi prin faptul că nu pierdem contactul cu oamenii, spre deosebire de alte companii care au căsuţe poştale unde clientul lasă cheile de la maşină atunci când pleacă. Noi, cei de la 'Drive2u', te vom aştepta la predare, indiferent de oră sau de zi, iar asta reprezintă mai multe avantaje: în 30 de minute îţi recuperezi garanţia, acolo unde e cazul; poţi obţine informaţii legate de destinaţii sau alte subiecte. Colegii mei din 'Drive2u' sunt mereu pregătiţi să răspundă aşteptărilor, nu suntem blocaţi în reguli care generează răspunsuri de genul 'nu ştiu'.

Orice problemă legată de închirierea autoturismului va putea fi tranşată şi rezolvată prin faptul că ai cu cine să o rezolvi, în măsura în care e posibil acest lucru", a spus Daniel Sârbu, fondatorul grupului de afaceri ”Tassid”.

“Drive2u” va deveni un prieten bun și o mână de ajutor pentru localnicii și oaspeții orașului în momente mai puțin plăcute, cum ar fi înlocuirea temporară a autoturismului pe perioada imobilizării în service. De asemenea, ”Drive2u” efectuează transferuri oriunde în ţară, oferă servicii de şofer particular, și transferuri aeroport - hotel, hotel – aeroport. În cazul unui transfer, clientul îşi alege maşina. În funcţie de maşină şi numărul de persoane se face oferta de preţ. Şoferul se află în slujba clientului pe toată durata transferului.

Diferența prin calitate

Potrivit Mădălinei Popa, directorul general al 'Drive2u' Romania, obținerea încrederii și fidelității din partea clienților reprezintă obiectivul principal al companiei: “Ne dorim să devenim cea mai bună firmă de închirieri, care operează în această zonă și nu numai. Ne vom diferenția prin calitatea serviciilor noastre. Împărtășim foarte multe valori cu grupul 'Tassid', în ceea ce privește modul în care ar trebui să fie tratat un client.

La deschiderea oficială a filialei “Drive2u” Sibiu a fost prezent și Tiberiu Drăgan, viceprimarul Sibiului, care a subliniat importanța și necesitatea serviciilor de calitate promise de ”Tassid”, și i-a urat mult succes.

Grupul de afaceri ”Tassid” a revenit după cinci ani pe piaţa închirierilor auto, prin preluarea în sistem de franciză a 50 de maşini din partea ”Drive2u”.

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia