Tribuna
SEVIS
Cel mai mare șantier al județului Sibiu. Drumul județean dintre Păuca și Slimnic, modernizat cu peste 100 milioane lei
Sorana MAIER
2686 vizualizari
Cel mai mare șantier al județului Sibiu. Drumul județean dintre Păuca și Slimnic, modernizat cu peste 100 milioane lei

Consiliul Județean Sibiu a finalizat reabilitarea și modernizarea DJ 107 B Păuca – Slimnic, drum în lungime de 33 km, care leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor și de județul Alba, și a fost cel mai mare șantier din județul Sibiu!

Valoarea lucrărilor de execuție a ajuns la 106.232.028,73 lei cu TVA

Zilele trecute, Consiliul Județean Sibiu a semnat împreună cu reprezentanții constructorului STRABAG SRL procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor de execuție pentru Obiectiv de investiții: ”Reabilitare și modernizare drum județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra - Slimnic”.

”Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrările și apreciem profesionalismul constructorului: portofoliul de proiecte mari în domeniul infrastructurii de drum și-a spus cuvântul.  Pe parcursul execuției lucrărilor am făcut mai multe vizite inopinate și am fost plăcut surprinsă de organizarea și ritmul de lucru de pe șantier. Suntem convinși că prin această investiție a Consiliului Județean Sibiu, localitățile tranzitate de drumul județean 107 B au create premisele unei dezvoltări economice”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Lungimea drumului modernizat este de peste 33 km, iar valoarea lucrărilor de execuție se ridică la 106.232.028,73 lei cu TVA, din care 88.913.948,89 lei au fost asigurați din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul a fost acoperit cu sume de la bugetul local al județul Sibiu.

 

comentarii
3 comentarii

Bravo Cj, bine executat de Strabag dar prost proiectat. Nu s-a tinut cont de inaltimea si latimea finala astfel incat unii dintre locuitorii satelor Alamor si mai ales Pauca nu pot sa iasa din curti datorita pantei f.abrupte. uneori lis-au construit trepte din beton pt.accesul pietonal.
Un cetatean
01.03.2021 11:56
Si portiunea de drum dintre intersectia Ocna-Slimnic si pana la iesirea din Mandra de ce nu a fost modernizat? Nu e drum judetean?
Un cetatean
01.03.2021 12:08
Acea portiune va face parte din alt santier.
sorin
02.03.2021 12:37
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia