FITS 2024
Tribuna
Cei şapte copii intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost duşi într-un centru de plasament
Andra MARINESCU
1356 vizualizari
Cei şapte copii intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost duşi într-un centru de plasament
Cei şapte copii, minori, care s-au intoxicat cu monoxid de carbon, sâmbătă, în locuinţa lor improvizată din zona Zăvoi, au fost preluaţi de o echipă DGASPC, luni, 10 decembrie.


"O echipă din cadrul DGASPC Sibiu împreună cu reprezentanţii SPAS Sibiu s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. În urma evaluării iniţiale, s-a constat că minorii erau într-o situaţie de risc şi neglijare. Drept consecinţă, pentru toţi cei şapte copii, directorul general a  dispus instituirea măsurii de plasament în regim de urgenţă, în cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu", spune Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu.

Șapte copii și un adult au fost preluați, sâmbătă, din locuința lor improvizată din zona Zăvoi. Cei opt se încălzeau cu un generator, și el improvizat, și s-au intoxicat cu benzina folosită.  Copiii au fost luați, atunci, cu mai multe ambulanțe SAJ și SMURD și duși la Clinica Luther, iar adultul, la Spitalul de Urgență. Potrivit echipajelor de intervenție, copiii au vârste cuprinse între 4 și 12 ani, iar persoana adultă 40 de ani.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica