Tribuna
SEVIS
Cea mai frumoasă stradă din Sibiu prinde culoare și înflorește
Cea mai frumoasă stradă din Sibiu prinde culoare și înflorește

Cea mai frumoasă stradă din Sibiu va prinde culoare la începutul lunii martie, atunci când terasele și fațada Sălii Thalia vor fi împodobite cu flori aduse de iubitorii Filarmonicii. Pentru fiecare mușcată sau petunie curgătoare spectatorii vor primi un bilet gratuit la unul din evenimentele organizate în luna martie.

“La Filarmonica Sibiu sărbătorim primăvara muzical și vizual  pe parcursul întregii luni martie. După cenușiul iernii vom da culoare Sălii Filarmonicii prin intermediul proiectului ‘O floare pentru Thalia’. Cu ajutorul comunității locale, spectatori sau agenți economici  fațada  și terasele Sălii Thalia vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare. În schimbul florilor spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu. Iar programul cultural propus este unul pe măsură: zece evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și, desigur, femeia”, spun reprezentanții instituției culturale.

Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu, Thalia, muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere însemană ”cea veselă, cea înfloritoare”, organizatorii au propus comunității sibiene acest proiect prin care fiecare poate fi parte a renașterii și înfloririi spațiului cultural local. Florile vor împodobi terasele și fațada Sălii, contribuind astfel, asemenea Thaliei, la transformarea acestui spațiu într-unul vesel și înfloritor.Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicația Filarmonica Sibiu și pe pagina oficială de facebook.Proiectul ”O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu şi Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia