Tribuna
Cătălin Drulă: „Poate fi semnat contractul de execuție al lotului 4 din Autostrada Sibiu – Pitești”
Laura BUCIU
2487 vizualizari
Cătălin Drulă: „Poate fi semnat contractul de execuție al lotului 4 din Autostrada Sibiu – Pitești”
© Arhivă

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că a fost respinsă contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu - Pitești, astfel că poate fi semnat, deja, contractul de către CNAIR.

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția tronsonului 4 Tîgveni - Curtea de Argeș din Autostrada A1 Sibiu - Pitești, anunță, miercuri, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Dacă, până recent, în astfel de situații, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere era pusă în situația de a aștepta soluționarea eventualului apel la prima decizie, prin modificările la legislația pe achiziții publice adoptată în această vară, „este obligatorie semnarea contractului după prima decizie”, spune Drulă.

„Dacă cei din CNAIR își fac treaba, în următoarele zile ar trebui să semneze contractul de proiectare și execuție. Șicane juridice mai pot exista, așa că este esențial ca responsabilii din CNAIR și constructorul să se miște repede”, spune Cătălin Drulă.

Tronsonul 4 Tîgveni - Curtea de Argeș, din Autostrada Sibiu-Pitești, are o lungime de 10 kilometri, dar are lucrări complexe printre care: un tunel de 1,3 kilometri lângă Curtea de Argeș, un nod rutier la Tîgveni, 9 poduri și 3 pasaje.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia