Cătălin Căbuz a fost inclus de Liga Profesionistă de Fotbal în ”Echipa etapei” a XIX-a a Superligii după evoluția din meciul cu Oțelul. Sibienii s-au impus cu 1-0 prin golul lui Dragoș Iancu, dar un rol important în obținerea celui de-al treilea succes al alb-roșilor” în campionat a avut goal-keeper-ul, cu câteva intervenții prin care și-a salvat poarta.
Căbuz este prezent pentru a doua oară în ”Echipa etapei”, în actualul sezon. În prima etapă, goal-keeper-ul lui FC Hermannstadt a salvat un punct în remiza albă cu Universitatea Craiova, exasperându-i pe olteni, apărând tot ce a avut pe spațiul porții sale.
Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj și FCSB au câte doi jucători în ”Echipa etapei” a XIX-a.
Covăsnenii au câștigat cu 2-0 meciul cu Rapid, unul dintre marcatori, Denis Haruț, aflându-se printre remarcații etapei.
Lucas Masoero, autorul unei ”duble” și celălalt marcator, moldoveanul Blănuță, în victoria echipei ”șepcilor roșii” cu CFR Cluj se regăsesc și ei în ”unsprezecele” ideal, iar FCSB îi are pe Bîrligea și Miculescu, marcatorii din victoria cu FC Botoșani (2-1).
Componența ”Echipei etapei” a XIX-a a Superligii și caracterizările făcute de LPF pe lpf.ro jucătorilor și antrenorului Adrian Mihalcea, în cele ce urmează:
Portar
CĂTĂLIN CĂBUZ (FC Hermannstadt) - Sibienii au bifat al treilea succes consecutiv, un rol important avându-l portarul, care a apărat excelent în disputa cu Oţelul.
Fundași
DENIS HARUȚ (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - S-a integrat rapid la Sf. Gheorghe, devenind un titular incontestabil în sistemul gândit de Valentin Suciu. A înscris pentru a doua etapă la rând.
DENIS CIOBOTARIU (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Trece printr-o perioadă formidabilă din carieră. Prinde pentru a patra oară ”Echipa etapei”, fiind fundaşul cu cele mai multe apariţii în această ierarhie.
LUCAS MASOERO (Universitatea Cluj) - Argentinianul ”şepcilor roşii” a fost eroul derbiului de pe ”Cluj Arena”, în care a marcat de două ori.
DANIEL ȘERBĂNICĂ (Unirea Slobozia) - Intrat la startul reprizei secunde, a marcat golul care i-a readus pe ialomiţeni în avantaj.
Mijlocași
DAVID MICULESCU (FCSB) - A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv la final. În plus, în prelungiri, a avut o intervenţie extrem de importantă în apărare.
EDDY GNAHORE (Dinamo București) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei, acoperind excelent centrul terenului.
ALIN ROMAN (Politehnica Iaşi) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, reuşita lui salvând un punct pentru ieşeni.
ERIC OMONDI (UTA Arad) - Deşi UTA a pierdut, a marcat de două ori, dovedind şi în acest meci că este unul dintre cei mai buni jucători din lotul arădenilor.
Atacanți
DANIEL BÎRLIGEA (FCSB) - A marcat pentru a zecea oară în acest sezon de Superligă şi a ajuns la 30 de goluri înscrise în doar 92 de partide jucate pe prima scenă.
VLADISLAV BLĂNUȚĂ (Universitatea Cluj) - Gol şi pasă decisivă în derbiul Clujului, la finalul căruia Universitatea a revenit în fruntea clasamentului.
Antrenorul etapei
ADRIAN MIHALCEA (Unirea Slobozia) - A gestionat excelent schimbările, jucătorii intraţi pe parcurs contribuind din plin la succesul reuşit de Unirea la Arad. Remarcabil şi modul cum ialomiţenii au tratat fazele fixe, capitol la care sunt printre cei mai buni din campionat.
S-a deschis trecerea peste calea ferată de pe Calea Turnișorului |
Junii Sibiului, la Viena, 2014 |
Junii Sibiului, la Viena- 2014 |
Hotelul de Gheata de la Balea lac |
Premiera nationala in chirurgia valvei aortice |
Ansamblul "Cindrelul |
Asfalt de autostrada pe Calea Poplacii |
Film prezentare |
Bătaie după accident pe strada Podului |