Tribuna
Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare a Sibiului devine centru de vaccinare
Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare a Sibiului devine centru de vaccinare
© Răzvan Negru

„Târgul de Crăciun Sibiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu dau startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS - CoV- 2, în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor.

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Până în acest moment, cinci centre de vaccinare sunt deschise în Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare fiind al șaselea. Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

© Răzvan Negru


comentarii
7 comentarii

Aoleu, ce-am ajuns! Nici Mos Craciun nu scapa de vaccin! Mai rau ca in dictatura!
10.11.2021 15:23
deja e dictatura,mai rau ca pe vremea lui ceasca
10.11.2021 16:20
Anul ăsta l-au sechestrat pe Moș Craciun undeva pe la Gheorghiță prin pivnită și in loc ni-l trimit pe Moș Gerilă! Unii cred ca și-l mai amintesc. Planul cincinal pentru vaccinare la hectar va fi vedeta urărilor de Crăciun.
2cents
10.11.2021 17:37
Astia au innebunit de tot. Le-a luat Dumnezeu mintile! Nu ca le-ar fi avut pe toate inainte...dar acum parca au intrat aia rai in ei cu legiunile. Indracitii astia care ne conduc.
AndreiD
10.11.2021 21:41
"Ce vrei voi sa va dea Mos Gerila?
- Sa ni-l aduca pe Mos Craciun!"

Un balon pe care il umfli prea mult se sparge. O ata de care tot tragi se rupe. Un elastic super intins plezneste. Si asa mai departe. Orice inceput are si un sfartsit. Nu credeti ca se sparge buboiul si puroiul va puti rau de tot? Atunci sa vezi masti!!!!!
11.11.2021 02:12
Cand sibiul e condus de 3 incompetente, de ce ne mai miram ?

Anul acesta nu duc copiii in piata mare! Si-asa numai evenimente de rahat se organizau acolo! Numai evenimente facute de clica mafiota din administratia locala si centrala !!!
11.11.2021 09:21
Inainte de lovitura de stat din dec. 1989 si chiar dupa (dar n-a tinut mult minunea) se mergea in seara de Ajun la colindat. Incet incet s-a importat Weihnachtsmarkt-ul. Luminarile din pom care se aprindeau numai cand se colinda au fost inlocuite de becuri care au ajuns si-n strada. Acum cativa ani, inainte de a intra in totalitarism, aflandu-ma pe strada Balcescu intre Craciun si Anul Nou m-am crezut intr-un studio din Bollywood. Multi trecatori aveau un ten care indica clar ca bronzul nu era castigat pe perioada verii. Acum urmeaza tratamentul profilactic pe baza genetica. La Boboteaza vom fi aghesmuiti cu adjuvanti iar la Paste urmeaza die Schluckimpfung. Si candva, candva, va urma Venitul Universal propovaduit de Papa Francisc.
Mos Gerila
11.11.2021 09:51
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia