Tribuna
PNL
Casieriile Apă Canal Sibiu, închise în 15 august
Casieriile Apă Canal Sibiu, închise în 15 august
Casieriile Apă Canal Sibiu S.A. vor fi închise în ziua Sf. Maria, 15 august.

 

"Apă Canal SA anunță că, deoarece ziua de 15 august este declarată liberă conform legislației în vigoare, casieriile societății situate în Sibiu, Avrig, Săliște, Cisnădie, Făgăraș vor fi închise. Plata facturilor se poate efectua prin celelalte canale alternative puse la dispoziție de Apă Canal Sibiu S.A. (enumerate pe verso- factură)", este mesajul societății Apă Canal SA.

 

Facturile pot fi achitate în numerar la BCR, BRD, PayPoint, PayZone și Poșta Română. Prin debit direct se pot achita facturile la BCR, BRD, CEC Bank (aici și prin transfer bancar) și Raiffeisen Bank. Prin intermediul băncilor BCR și BRD, sunt puse la dispoziție toate modalitățile de plată: numerar, cu cardul, prin transfer bancar, direct debit, internet banking, multifuncționale bancare sau telefon.

Clienții Apă Canal Sibiu S.A. au, de o lună de zile, o nouă modalitate alternativă de plată a facturilor. Acestea pot fi achitate și la partenerii Mobile Distribution SRL prin un-doi Centru de plăți, acolo unde se află afișată sigla acestui brand.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia