Continental
Tribuna
Căruță lovită de trenul Satu Mare-București, la Brateiu
Vasile ANTIPA
1722 vizualizari
Căruță lovită de trenul Satu Mare-București, la Brateiu

Un tren care circula de la Satu Mare la București a spulberat o căruță, joi după amiaza, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe raza localității Brateiu. Din fericire, cei doi pasageri din căruță nu au fost răniți în urma impactului.

Locomotiva a fost avariată în urma impactului, iar căruța a fost distrusă. Circulația trenurilor este întreO căruță a fost lovită de un tren, joi, în zona localității Brateiu, circulația trenurilor fiind întreruptă în apropierea Stației CFR Mediaș.

"Traficul feroviar a fost întrerupt pe Magistrala 300, în apropierea staţiei CFR Mediaş, în zona localităţii Brateiu, unde un tren, care circulă pe relaţia Satu Mare – Bucureşti, a surprins şi acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un atelaj hipo. Evenimentul s-a soldat cu distrugerea căruţei şi afectarea locomotivei trenului, cei doi pasageri ai atelajului hipo nefiind răniţi", a transmis Centrul Infotrafic.

comentarii
1 comentarii

Poate traduce cineva ce scrie gazetarul?? sau mai bine ce balbaiala de cuvinte -- circulatia trenurilor este intre O- caruta ?? a fost lovita de un tren -- ce fumati dragi gazetari??
mike
19.10.2019 03:54
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia