Tribuna
Sevis
Carmen Iohannis, la deschiderea Cibin FEST: ”Da, în familia Iohannis se bea bere cu plăcere”
Sorana MAIER
4904 vizualizari
Carmen Iohannis, la deschiderea Cibin FEST: ”Da, în familia Iohannis se bea bere cu plăcere”
© Răzvan NEGRU

Carmen Iohannis soția președintelui României, Klaus Iohannis, a participat joi seara, la Sibiu, la deschiderea Cibin FEST, o manifestare devenită tradiție în Sibiu.

Însoțită de un grup de prieteni, soția președintelui a mărturisit că se bucură de atmosfera de la Cibin FEST și apreciază faptul că se păstrează aceste tradiții.
Mă simt foarte bine aici, este o atmosferă foarte plăcută. Este un loc în care sibienii se simt foarte bine şi este bine că se păstrează tradiţia şi spiritul german, bucuria recoltelor, toamna a sosit... Ne bucurăm şi pentru recolte, şi pentru atmosferă, şi sperăm să fie o atmosferă plăcută permanent în Sibiu”, le-a declarat Carmen Iohannis jurnaliștilor prezenți la evenimentul de deschidere.
Întrebată dacă în familia Iohannis se bea bere, soția președintelui a răspuns pe un ton jovial: ”Da, în familia Iohannis se bea bere cu plăcere”.
Carmen Iohannis a mai spus că nu a participat încă în Germania la celebrul Oktoberfest, care a inspirat și evenimentul de la Sibiu, dar poate va încerca și această experiență.
Cibin FEST a început joi seara, prin deschiderea primului butoi de bere de către consulul onorific al Austriei, Andreas Huber, pe ritmurile melodiei "Ein Prosit-Ein Prosit". Alături de el au fost primarul Sibiului, Astrid Fodor şi viceconsulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Harald Fratczak. Detalii AICI.
Carmen Iohannis a petrecut în preajma familiei Huber, a lui Paul Jurgen Porr, președintele FDGR, un apropiat al familiei prezidențiale, și al altor prieteni.

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
1 comentarii

da tipul ala din poza 1 din drepta cu halba in mina cine e?
ca fam kwi bea bere e ok,nui o stire,e treaba lor
ARDEO
21.09.2018 14:26
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia