Tribuna
Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden și Aya vor urca pe scena "Sibiu Music Fest"
Liuba STARII
4043 vizualizari
Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden și Aya vor urca pe scena
Piața Mare va găzdui sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 19, cel mai mare concert al toamnei. Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya vor urca pe scena "Sibiu Music Fest" și vor crea o atmosferă incendiară.

Ediţia de anul trecut a festivalului a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii "Sibiu Music Fest" și-au propus să le depășească în acest an. Astfel, de la ora 19, se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare. Potrivit organizatorilor, cea de-a treia ediție a evenimentului va fi o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu. Printre invitații ediției actuale vor fi Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya. Intrarea va fi liberă.

O scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.Organizatorii işi anunţă de pe acum intenţia de a transforma incepand cu 2020 evenimentul intr-un “FEST” în adevaratul sens al cuvantului, şi anume pe mai multe zile (două sau trei), dorind să fie un weekend întreg de sarbatoare muzicală în Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferită în sensul că se va adresa unor segmente diferite de public.







comentarii
6 comentarii

Nu imi vine sa cred ce mediocru a devenit acest festival.
De ce nu faceti ceva sa aduceti MMA înapoi in Sibiu .
Cel mai mare concert al anului a devenit cel mai mediocru!
Alex
04.09.2019 23:10
De ce nu avem MMA! Ce porcarie este Festul asta?
Carlas's Dreams, Dorian Popa, Aya ! Astia sunt cantareti? Pacat!
Astia mai mult vorbesc decat canta!
Leonard
05.09.2019 10:02
de ce nu mai avem MTV Music Awards? pai iti zic yo, a trebuit sa puna sibiul in titlu si au pierdut finantarea si de asta acuma avem cantareti din astia la sibiu Music Awards... asta e principala problema
florin
06.09.2019 01:20
Ar fi cazul ca primaria sa gate cu acest circ continuu care se desfasoara in centrul orasului din aprilie pana in octombrie iar banii astfel cheltuiti sa fie redirectionati spre rezolvarea nevoilor comunitatii, ale cetatenilor platitori de taxe si impozite!
Se poate si altceva
09.09.2019 07:45
Dragă, circul continuu are și pâine, că sibienii ca tot romănul, din mâncăii Europei, acum suntem mama și tata gastronomiei, spuma bronzată la rece a masterchefilor regiunii gastronomice cu cel mai ridicat număr de festivalri cu haleală. Nu-i mișto?
Fl?mânzescu
12.09.2019 13:46
Și tot trebuia, cineva, să și vorbească cu publicul, la și de pe la Sibiu. Dacă tot nu s-a chimbat cântarea politică, de mai 30 de ani, ce drac să faci, nu ai ce faci. Răpăi...
Tot Flamânzila
12.09.2019 13:51
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA