Tribuna
PNL
Caravana SMURD "Fii pregătit!” va ajunge la Sibiu
Caravana SMURD

Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge la Sibiu în perioada 15-19 decembrie. Timp de cinci zile, specialiști din cadrul ISU Sibiu vor derula activități specifice în cinci orașe din județul Sibiu. În cele cinci zile în care Caravana SMURD se va afla în județul nostru, cetățenii vor primi informații utile și vor fi instruiți să acorde primul ajutor, vor fi informați despre pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a deveni salvator, despre misiunile ISU Sibiu, dar și despre comportamentul preventiv pe care trebuie să-l adopte înainte și pe timpul producerii situațiilor de urgență.

Activităţile sunt planificate în intervalul orar 10.00 – 18.00. Astfel, în data de 15 decembrie caravana va fi în fața Casei de Cultură din orașul Cisnădie; în data de 16 decembrie, în Piața Mare din municipiul Sibiu (lângă Muzeul Brukenthal); în data de 17 decembrie în Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș; în data de 18 decembrie, în curtea Colegiului Tehnic “A. T. Laurian” din orașul Agnita; iar în data de 19 decembrie, în Piața Junilor din Săliște și în Piața Corneliu Medrea din Miercurea Sibiului.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei. Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim-ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia