Tribuna
Cărarea buclucaşă
Cărarea buclucaşă

De mulţi ani, între străzile Zaharia Boiu şi Şcoala de Înot din Sibiu exista o cărăruie ce şerpuia exact pe lângă patinoarul din zonă. Oamenii din cartier foloseau cărăruia pentru a scurta drumul spre stadion, Piaţa Transilvania, Parcul Sub Arini sau sens invers.
Cititoarea noastră, doamna Maria-Georgeta Jurca ne scrie că, odată cu cumpărarea terenului străjuit de cărăruie de către un cetăţean, acesta a blocat accesul pietonilor (vezi foto). Juriştii pe care i-a consultat doamna Jurca spun că e vorba de un abuz, iar Primăria Sibiu a îndemnat-o să se adreseze Poliţiei. De aici a aflat că există mai multe reclamaţii înregistrate şi... atât.
Să nu existe, întrebăm, o autori­tate locală care, cu seriozitate, să taie acest nod gordian şi să spună, clar şi răspicat, dacă blocarea cărării este legală sau abuzivă?
Aşteptăm!

comentarii
4 comentarii

Autoritate ? Intr-un stat destructurat de mafioti ? Sa fim seriosi !...
@
04.06.2020 09:20
citi bani o luat bunica fodor si coruptii din primarie
deci faci reclamatie la politie,dupa aia primaria keine,
si cine poate rezolva un ABUZ?
oricum pe bunica de pensie no votez nici sa imi promita ca face cibinul navigabil
adi 3
04.06.2020 15:47
Am 55 de ani, știu cărarea aia din copilărie. Nu am mai fost pe acolo, recunosc, de zeci de ani. Dar nu înțeleg. I-a lăsat Hermann moștenire cărărușa aia lui neputo-su? Și noul „proprietar” ce vrea să facă acolo? Să pună castraveți?
Cezar
04.06.2020 16:45
Cărarea de lângă patinoar are peste 150ani, fiind dinainte înființare a Parcului. Eu și prietenii mei mergem pe acolo de 50-60 de ani.

Cei 90 de cm lățime ar putea fi salvați din municipiu pentru binele public?
Mircea
06.06.2020 16:38
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia