Tribuna
PNL
Carantina se extinde în județul Sibiu. Mediașul, Avrigul și Orlatul intră în carantină, dar se merge la vot de luni
Carantina se extinde în județul Sibiu. Mediașul, Avrigul și Orlatul intră în carantină, dar se merge la vot de luni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu întrunit în ședință extraordinară a decis, sâmbătă, extinderea carantinei în municipiul Mediaș, în orașul Avrig și în localitatea Orlat.

Hotărârile privind carantina intră în vigoare de luni, de la ora 05.00, pentru o perioadă de 14 zile.

„Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, a legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator”, au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu.

De asemenea, o măsura suplimentară, similară cu cea adoptată în cadrul celorlalte localități carantinate din județul Sibiu, respectiv Sibiu, Șelimbăr Cisnădie și Tălmaciu, în zilele de sâmbătă și duminică, centrele comerciale sunt închise, cu excepția celor care comercializează bunuri alimentare, farmacii, curățătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie.

O altă excepție este în legătură cu ziua votului: potrivit articolului 5 din hotărârea CJSU Sibiu, „se permite deplasarea la / de la secțiile de votare a cetățenilor în vederea exercitării dreptului la vot cu prilejul desfășurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților în data de 6 decembrie”.

comentarii
11 comentarii

Trebuia tot judetul in carantina.Cei din Agnita,Saliste merg la Sibiu sau Medias ,iau virusul si vor intra in carantina peste 2 saptamani cand iese Sibiul din carantina si uite asa plimbam boala si nu mai scapam de ea Este un exemplu si sper sa gresesc.
ION
21.11.2020 16:29
astai politicar pedelist penelista
daca sacultau de medici nu de politrucu nu eram aici
de gaini galbene cimpan,turcan,fodor...pe locala
asai cind esti precaut sau prooost
21.11.2020 16:39
problema cea mai mare e ca nu au nici o politica, nu au nici un program de guvernare sau pentru tara, ei vor doar sa fie la putere de aia nu asculta de nimeni.
21.11.2020 19:11
„Liberalismul şi umanitarismul ne prieşte foarte bine: în numele libertăţii se face camătă fără margine; în numele egalităţii şi fraternităţii deschidem braţele tutulor elementelor stricate pe care le rejectează chiar societăţile ipercivilizate" (Timpul la 23 mai 1879); „Avem pe străin cu puterea strivitoare a capitalului bănesc, faţă cu românul care ameninţă a cădea în robia celui dintâi, a deveni o simplă unealtă pentru fructificarea capitalului lui" (Timpul, 1 decembrie 1881);„Fiinta inteligenta a omului redusa la rolul unui surub de masina e un produs admirabil al liberalismului in materie de economie politică"; „Înmulţirea claselor consumatoare şi scăderea claselor productive, iată răul organic" (Timpul, 2 octombrie 1879).
21.11.2020 19:47
E clar... Vai steau noastra! Nici scoala nu va incepe anul acesta (anul scolar).
21.11.2020 20:24
Asta era pe la 1879 acum depinde de fiecare cu cine votează, vorba lui Shakespeare: "a fii sau a nu fii", șurub de mașini. Eu sunt apolitic, e o meserie prea durã sa fii politician, economia politică e o treabã destul complicatã, echilibrul social e o treabã foarte complexa ai nevoie de politicieni profesioniști cu experienta.
21.11.2020 21:12
Cred ca ne-am invartit si ne vom invarti mult timp, intr-un labirint spre cautarea echilibrului social, definit simplu sa iti fie tie bine si oamenilor cu care interactionezi in sfera ta. Democratia O idee frumoasa in teorie, in practica insa, scartaie vizibil. Din simplul motiv ca realitatea...
22.11.2020 15:48
cine voteaza luni?sts ul sau gainile galbenece dracu de titlu ii asta?
22.11.2020 18:22
E tare greu si cu gramatica...
Pentru 21.12
23.11.2020 09:46
Corect, dar un jurnalist care nu poate sa redacteze nici macar un titlu n-a trecut pe la scoala...
Pentru 18.22
23.11.2020 09:49
dictatura nu are condiţii să se dezvolte, şi-apoi să se afirme, tocmai datorită pluripartidismului, care menţine, printr-o opoziţie ponderată, nu extremistă, un echilibru de forţe.
23.11.2020 10:52
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia