Tribuna
AFF
Carambol pe o stradă din Sibiu
Laura BUCIU
2581 vizualizari
Carambol pe o stradă din Sibiu
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Trei mașini au fost implicate, miercuri seara, într-un accident pe o stradă intens circulată din Sibiu. O femeie a fost rănită ușor și dusă la spital.

Potrivit polițiștilor de la Biroul Rutier Sibiu, aceștia au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Avrig, fiind vorba de o coliziune față – spate, produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. 
Șoferul care nu a păstrat distanța de siguranță este un sibian în vârstă de 55 de ani, autoturismul său intrând în coliziune cu altă mașină pe care a proiectat-o în a treia mașină, condusă înainte de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Gura Râului.
Al doilea autoturism implicat în coliziune este unul condus în regim taxi de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Șelimbăr. Pasagera din acest autoturism, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost rănită, fiind transportată la spital conștientă.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier. 

comentarii
2 comentarii

cuvantul corect este CARAMBOL ! Nu "catambol"...
miniME
12.01.2023 11:53
@miniME
CATAMBOL este corect. Se referā la o bātaie cu mâncare veganā si bio, cerificatā si de un rabin in prealabil, deci si kosher. Iar victima a fost intepatā in nara dreaptā cu o tulpinā de sparanghel de cātre un alt combatant in vreme ce doi bārbati au fost opāriti cu jeturi de piure de leurdā si aproape axfixiati cu aburi de broccoli marinati in ulei de avocado!
Cumplitā stire, numai nenorociri!
Gogu
12.01.2023 15:15
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA