Tribuna
Cand vă pocnesc crizele de pudoare, citiţi ce scrie pe panourile "de artă" din Parcul Tineretului
Dumitru CHISELIŢĂ
1063 vizualizari
Cand vă pocnesc crizele de pudoare, citiţi ce scrie pe panourile

Nu-i aşa că atunci când auzi pe cineva spunând porcării pe stradă, în autobuz, în parc, în spaţii publice, tu ca bun cetăţean, te oripilezi şi iei măsuri: ori îl apostrofezi pe făptaş, ori suni unde trebuie ca să fie identificat şi amendat pentru tulburarea liniştii şi mai ales a ordinii? (Aiurea, am văzut cum face majoritatea, îşi înfundă maxilarul în gulerul gecii şi se face că nu e pe acolo). Teoretic, da.
Nu-i aşa că atunci când ştii un loc unde se proferează cuvinte urâte şi chestii naşpa în general, nu calci cu copilul-copiii pe acolo?
Nu-i aşa că atunci când citeşti "Sug p*** Contactaţi-mă" nu e un loc recomandabil pentru oamenii normali? Nu-i aşa că asta scrie pe panourile despre care am mai scris că sunt amplasate aiurea şi urâţesc peisajul, dar pe care Primăria se ambiţionează să le ţină în peisaj pentru că de aia?
Nu-i aşa că Primăria găzduieşte obscenităţi pe panourile puse de ea? Ba da. Nu mai pomenim despre celelalte mâzgăleli despre care nutem spune că sunt orice numai artă nu,  şi că panourile sunt folosite doar de puberi care visează să fie NARV cu LTS cu tot (degeaba, nu aveţi nici spatele nici "acoperirea" lui!) şi care nu oripilează pe nimeni, că oripilaţi avem doar la statuia lui Samuel von B. din Piaţa Mare.

OK, felicitări pentru că vă ambiţionaţi să păstraţi nişte porcării în spaţiul public, Ştiu, din maşina de serviciu nu se vede asta. Dar există.  Oricum, când vă pocnesc crizele de pudoare, citiţi ce scrie pe panourile "de artă" montate de Primărie în Parcul Tineretului, nu departe de locul de joacă. Apropo, ce vârste au cei care se joacă în locul de joacă după ce vine întunericul? Destul de mari, dacă fumează, nu?


comentarii
3 comentarii

Um mic amendament , statuia lui Samuel B. insulta intreaga natie romana .
19.10.2021 06:53
Hai. prietene, ca ai fost si tu puber cu hormonii in clocot!
19.10.2021 10:40
Iar am ban?
Eu
20.10.2021 00:22
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia