Tribuna
Când copiii şi adulţii fac lucruri trăsnite se pot întâmpla accidente
Când copiii şi adulţii fac lucruri trăsnite se pot întâmpla accidente

Doi copii au suferit răni uşoare în cursul amiezii de luni. Unul dintre ei s-a dezechilibrat şi a căzut peste o maşină parcată. Altul s-a agăţat de o căruţă şi a căzut. Nici adulţii nu au fost mai vigilenţi. Un tânăr de 28 de ani a rănit un sibian de 68 de ani. Amândoi – tânărul biciclist şi pietonul – împărţeau trotuarul.

Primul eveniment rutier a avut loc în Dumbrăveni. Un copil de 11 ani, în timp ce se plimba cu bicicleta prin oraş, s-a dezechilibrat şi a căzut pe un autoturism parcat. Al doilea copil, în vârstă de 13 ani, din Buia, s-a accidentat uşor după ce s-a agăţat de un atelaj hipo aflat în mers. S-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Cei doi copii nu au necesitat internare, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

Al treilea accident rutier s-a produs în jurul orei 18, pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu. Poliţiştii spun că un biciclist, sibian, în vârstă de 28 de ani, a circulat pe trotuar şi a acroşat un pieton, tot sibian, în vârstă de 68 de ani. Acesta din urmă a fost rănit uşor, fără a rămâne internat. Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA