Tribuna
Canalizarea pe Transilvaniei este gata. Urmează apa
Sorana MAIER
1769 vizualizari
Canalizarea pe Transilvaniei este gata. Urmează apa

Înlocuirea conductelor de canalizare de pe strada Transilvaniei, una dintre cele mai complexe lucrări din oraş, a fost finalizată, iar acum încep lucrările pentru introducerea reţelei de apă potabilă, a anunţat ieri în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Până în 10 septembrie, săpăturile pentru reţeaua de apă se vor face tot sub trafic, fără să fie nevoie de închiderea circulaţiei.
Strada Alexandru Vlahuţă intră în lucru pentru modernizarea reţelei de gaz, în perioada 11- 31 august, fără să fie nevoie de închi­derea traficului.
Şi pe strada Vasile Alecsandri, pe tronsonul dintre strada Ioan Slavici şi strada Alexandru Vlahuţă, se va înlocui conducta de gaz, lucrările sunt programate pentru perioada 11 august - 11 septembrie, sub trafic.
Acelaşi tip de lucrări la reţeaua de gaz vor fi executate şi pe strada Maramureşului în perioada 10 - 25 august şi pe strada Ştrandului, în perioada 12 august - 11 septembrie.
Primarul Iohannis spune că în această toamnă strada Maramureşului va intra în reparaţii şi va fi înlocuit complet stratul de asfalt de uzură.comentarii
7 comentarii

poate ne spune dl primar si cand se va repara strada Transilvaniei, ca ne-am saturat de off-road prin mijlocul orasului! Mai bine o inchideau, poate asa se grabeau si eu mai mult.
off road
09.08.2013 07:31
sau apucat de reparat trotoare si inlocuit borduri dar incepe cu vasile cirlova si continua pe tot trosonu trasivaniei
pentru off road
09.08.2013 08:53
nu puteau sa rezolve ambele lucrări concomitent? A trebuit să sape, să astupe iar acum sapă din nou... lasă de dorit organizarea
sibian
09.08.2013 09:41
Rugam frumos pe dl. primar sa urgenteze demararea lucrarilor pentru canalizare si mai ales asfaltare a strazii Prelungirea Sacel - Strand II si eventual un traseu de autobuz prin imediata apropiere. Deja locuim acolo peste 1500 de persoane . Multumesc si asteptam raspunsul...
locuitor al mun. Sibiu
09.08.2013 10:05
pOare cate tevi vor mai sparge si cate cabluri vor intrerupe dorelii de la apa canal?
dorel
09.08.2013 10:57
au inceput reparatiile la o gramada de strazi si nu se finalizeaza niciuna. Se lucreaza extrem de incet. De multe ori in toiul zilei trec pe Transilvaniei si nu vad nici un muncitor acolo. La fel si pe alte strazi. Sper doar ca dupa asfaltare strada asta nu va arata ca str. Hipodromului care parca a fost nivelata cu grebla iar capacele de canal sunt mai sus cu cca 10 cm fata de nivelul asfaltului.
cosmin
09.08.2013 11:06
Strada Hipodromului nu e terminata.
@cosmin
09.08.2013 18:04
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia