Tribuna
PNL
"Campion" la furturi, prins de polițiștii sibieni
Vasile ANTIPA
2063 vizualizari

Un tânăr de 29 de ani din Ocna Sibiului a fost reținut de polițiști, după ce a comis mai multe spargeri din diferite societăți comerciale, valoarea bunurilor furate fiind de peste 20.000 de lei.

În plus, bărbatul este cercetat și pentru infracțiuni rutiere. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Cercetările sunt continuate de specialiștii în investigații criminale ai Poliției Municipiului Sibiu.

În 31 octombrie, acesta a mers cu o mașină în Sibiu, a sărit gardul unui imobil, iar dintr-o anexă din curte a furat mai multe scule electrice (bormașini, flex, drujbă, o trusă cu scule dar și alte scule), prejudiciul creat fiind de aproximativ 2.000 de lei.

Între 9 și 11 noiembrie, prin forțarea lacătului cu care era asigurată poarta de acces în curtea unui teren îngrădit din localitatea Cisnădie a intrat în curte iar din două containere ar fi furat opt anvelope cu jante auto, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 11.000 lei.

În 10 decembrie prin efracție a intrat prin efracție în curtea depozitului din Cisnădie a unei societăți comerciale, iar dintr-un container ar fi furat mai multe scule (compresor de dimensiuni mari, un aparat de spălat, o ladă de scule, role de cablu electric, precum și mai multe siguranțe electrice), precum și bucăți de țevi din cupru, de dimensiuni diferite. Paguba creată în acest caz a fost de aproximativ 9.000 de lei.

Polițiștii au stabilit că autoturismul pe care l-a condus avea aplicat număr fals de înmatriculare, numărul de înmatriculare al mașinii fiind retras. În aceste condiții, cercetările sunt efectuate și sub săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

comentarii
1 comentarii

Ce ar fi sa-i furati si voi - gatul --ca sanu mai poata respira -- Apoi sa-l intrebati daca se simte bine
13.12.2019 23:46
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia