Continental
Tribuna
Campanie „1 Iunie – Concursul copiilor isteţi”
Campanie „1 Iunie – Concursul copiilor isteţi”

Deşi puțin cam trişti având în vedere perioada lungă de izolare pe care o parcurgem, ne apropiem totuşi cu paşi repezi de 1 Iunie. 

În ciuda situaţiei în care ne aflăm, Ziua Copiilor nu poate trece neobservată, aşa încât ne-am propus ca în acest an să o sărbătorim altfel.

Tursib a pregătit aşadar un concurs pe care îl vom desfăşura exclusiv online, pe site-ul nostru. 

Toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, sunt invitaţi în perioada 15 mai- 1 iunie 2020, să intre pe site-ul www.tursib.ro şi să completeze (dacă este cazul ajutaţi de către un adult), chestionarul aferent  grupei lor de vârstă. Fiecare copil poate să completeze chestionarul doar o singură dată.  Înscrierea unui copil de mai multe ori, duce la descalificarea acestuia din concurs.

Chestionarele cuprind întrebări adaptate vârstei copiilor şi sunt printre altele, o modalitate de a le testa cunoştinţele şi de a le oferi un alt fel de ocupaţie în această perioadă în care preocuparea fiecărui părinte este de a oferi celor mici moduri de petrecere a timpului în casă, cât mai distractive.

Prin completarea corectă şi integrală a chestionarului aferent vârstei copilului, acesta este înscris automat pe lista pentru tragerea la sorţi. Aceasta va fi organizată în data de 2 iunie, pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Se va acorda câte un premiu la fiecare categorie, după cum urmează:

-        Categoria de vârstă 3-6 ani – o bicicletă

-        Categoria de vârstă 7-10 ani  – o trotinetă electrică

-        Categoria de vârstă 11 - 14 ani – un hoverboard

Invităm aşadar toţi copiii isteţi să se înscrie în concursul nostru şi să se distreze completând chestionarul. Dacă vor avea şi şansa de a câştiga la final un premiu, cu atât mai bine.

Vă mulţumim tuturor celor care acceptaţi invitaţia noastră la joc şi vă urăm succes tuturor.

 

Echipa TURSIB

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia