Tribuna
PNL
Campania ”Zâmbete de Crăciun” se încheie cu un spectacol, azi, la Aula Magna
Campania ”Zâmbete de Crăciun” se încheie cu un spectacol, azi, la Aula Magna
Studenții Facultății de Științe Economice din cadrul ULBS au desfășurat în perioada 10-12 decembrie, campania ”Zâmbete de Crăciun”. În cadrul evenimentelor, tinerii au donat sânge și au organizat un atelier de Crăciun. Campania se va încheia cu un spectacol tematic azi, de la ora 18, la Aula Magna.

”Zilnic vedem fețe plouate că nu și-au cumpărat noul Iphone, că nu au mașina visurilor, că au luat o notă proastă, că nu au știut la examen, că partenerul/partenera nu acordă destulă atenție etc. Uităm mereu esențialul vieții, IUBIREA. Am decis să vă bucurăm cu un spectacol de teatru, cu colinde și alte cântece de Crăciun, să aducem un moment memorabil, de fapt, o să imprimăm un sentiment, acela de armonie.
Exact sentimentul ca atunci când erai mic și te trăgeau părinții cu sania, sau la serbările de la școală când uitai poezia, sau împodobirea bradului sau orice te face să te simți bine. Noi am pregatit totul pentru tine.Tu crezi că ești pregătit să fii mai bun, măcar un moment?", spun organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia