Tribuna
Campania umanitară „Dar din Dar” pentru 40 de copii din familii nevoiașe
Campania umanitară „Dar din Dar” pentru 40 de copii din familii nevoiașe
Maria şi Gheorghe Boldijar ştiu ce înseamnă greutăţile vieții. Tinerii au crescut în centrele de plasament din Sibiu şi, după ce le-au părăsit, au decis să vină în spijinul copiilor din medii defavorizate și au inființat o campanie umanitară „Dar din dar”.

Până în 16 aprilie sibienii și nu numai pot să contribuie la activitățile campaniei și să doneze alimente, produse de igienă sau bani. Produsele pot fi aduse în cartierul Magnolia din Sibiu (strada Calea Șurii Mici, Vila 6, Apartament 14), iar dacă nu puteți să  ajungeți, Maria și Gheorghe vor veni personal după acestea daruri destinate copiilor din familii cu venituri modeste. Donații financiare pot fi făcute în contul deschis la BRD: RO39BRDE330SV85723253300.
Boldijar Gheorghe.

“Dragii noștri, avem 40 de copii orfani și câteva familii la care vrem să ajungem. E foarte important ca ei să știe că există cineva care se gândește la ei, chiar dacă mulți dintre ei nu au părinți. Dacă poți ajuta cu orice, oricât de puțin, te rugăm să ne suni pe 0758932098”, spune Gheorghe Boldijar.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA