Tribuna
„Cămăruța Milosteniei” pentru persoanele nevoiașe din Sibiu
„Cămăruța Milosteniei” pentru persoanele nevoiașe din Sibiu

Parohiile şi mănăstirile din Arhiepiscopia Sibiului sunt implicate într-un nou proiect filantropic eparhial, intitulat „Cămăruța Milosteniei. Împreună dăruim bucurie și speranță”.

Potrivit reprezentanților Mitropoliei Ardealului, în locaşurile de cult vor fi aşezate cutii pentru donarea de alimente neperisabile care vor fi împărţite mai apoi persoanelor nevoiaşe. Credincioşii au posibilitatea să participe astfel la campania epahiei de colectare de alimente neperisabile care să ajungă la familii grav afectate social în această perioadă.

Preoţii şi voluntari din parohii vor înregistra alimentele donate şi le vor duce periodic la un centru de colectare la nivelul fiecărui protopopiat. Centrul protopopesc se va îngriji pentru primirea, înregistrarea şi mai apoi împărţirea alimentelor tuturor beneficiarilor aflaţi în evidenţă.La Sibiu, colectarea şi împărţirea acestor alimente se va face prin reprezentanţii Departamentului social-filantropic.

Proiectul filantropic „Cămăruţa milosteniei” va fi implementat constant în bisericile din Arhiepiscopia Sibiului, nu doar în posturi sau în perioada marilor sărbători, pentru ca semenii aflaţi în nevoie să aibă în permanenţă ajutor din partea credincioşilor.






comentarii
2 comentarii

"Fericiți cei milostivi,că aceia vor fi miluiti. "(Matei. V.7)
Armand
14.04.2021 10:12
Dar cu banii din cutia milei ce fac? Nu donați ! Faina, mălai și paste făinoase primesc și de la primărie (cele de la UE),o persoana cu diabet nu poate manca așa ceva, plus ca procesul prin care se acorda alimentele de la mitropolie este umilitor (efectuează ancheta socială și trebuie sa stai la usa d- lui Cătălin!)
Dana
14.04.2021 21:16
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA