Tribuna
Cal bătut cu sălbăticie de doi tineri plecați după băutură. S-a întâmplat la Cârțișoara
Cal bătut cu sălbăticie de doi tineri plecați după băutură. S-a întâmplat la Cârțișoara
Foto cu caracter ilustrativ © Arhiva

Doi tineri, unul de 16 ani și altul de 19 ani, au dosar penal deschis pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, după ce au bătut un cal, cu care plecaseră la cumpărat băutură în miez de noapte.

La miezul nopții de joi spre vineri, un bărbat a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că două persoane lovesc un cal pe strada Principală din localitatea Cârțișoara.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos și polițiștii Biroului Protecția Animalelor.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, joi, în jurul orei 23.45, proprietarului calului a înhămat animalul la căruță și l-a încredințat unor consăteni, doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, ca să se deplaseze în localitate pentru a cumpăra băuturi alcoolice. Întrucât calul s-a oprit, cei doi au început să îi aplice mai multe lovituri cu corpuri dure pentru a-l determina să meargă.

Calul a fost încredințat în continuare proprietarului, iar polițiștii Biroului Protecția Animalelor au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, să se stabilească  toate circumstanțele săvârșirii faptei în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.

 

comentarii
2 comentarii

Doi nenorociti!
18.04.2021 08:46
Ticăloși!
Inovia
18.04.2021 09:28
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia