Tribuna
AFF
Cadrele militare în rezervă din Sibiu au sărbătorit "Ziua Femeii" împreună cu soţiile şi colegele
Cadrele militare în rezervă din Sibiu au sărbătorit
© Răzvan Negru

 

În fiecare an membrii Filialei judeţene Sibiu "Gl. Ilie Şteflea" a ANCMRR au sărbătorit Ziua Femeii împreună. Aniversarea a început la ora 15, pe 8 Martie, şi a fost organizată de col. (r) Isaia Oprişor şi col. (r) Alexandru Petrescu într-un local cunoscut, elegant şi primitor din centrul Sibiului. La intrarea în local, femeile participante la eveniment au fost întâmpinate cu flori şi mărţişoare de către organizatori. În deschiderea evenimentului, col. (r) Ioan Lăpădat le-a urat sărbătoritelor multă sănătate, bucurii, împlinirea tututor dorinţelor şi un călduros "La mulţi ani!". Fondul muzical al petrecerii a fost asigurat de ing. Ionuţ Abraham, membru al asociaţiei cadrelor militare. Muzica a fost apreciată de participanţi dovadă că ringul de dans era mereu plin, atât la melodiile de muzică populară cât şi la cele de muzică uşoară. Multe din melodiile interpretate au fost şlagăre din anii 1970 amintind participanţilor de frumoşii ani de liceu. 

La finalul evenimentului, participanţii au mulţumit organizatorilor petrecerii rugându-i să menţină tradiţia şi în anii următori. Preşedintele Asociaţiei cadrelor militare în rezervă doreşte ca la următoarele evenimente şi mese festive să participe mult mai multe cadre militare în rezervă, dar şi cadre militare în activitate. La festivitatea de 8 Martie au participat aproximativ 100 de persoane. Toţi participanţii s-au simţit minunat şi îşi doresc sănătate pentru reîntâlnirea din... 8 Martie 2024! (I. O.)

Foto: Răzvan NEGRU

© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru


comentarii
3 comentarii

Desi se spune ca banii n-aduc fericirea,dar o intretin,cu pensia speciala primita lunar,viata e mai frumoasa.
Teo
14.03.2023 10:29
Pensie speciala la militari ? In sfarsit, au reusit ceva guvernul si media - sa va spele pe creier.
cititor
14.03.2023 11:27
Pai .... astia ce-au avut capu acoperit de caschketa toata viata ... si au scapat de ciroza alcolica acum la batranete ... ce sa faca si ei ....
Ion Iliescu
14.03.2023 13:07
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA