Tribuna
PNL
Cadoul excepțional făcut de Simona Halep României și directorului Sibiu Open, la Wimbledon
Ovidiu BOICA
3019 vizualizari
Cadoul excepțional făcut de Simona Halep României și directorului Sibiu Open, la Wimbledon

 

(ACTUALIZARE)

Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open, privește victoria Simoei Halep în finala de la Wimbledon, 6-2, 6-2 cu Serena Williams, drept un cadou foarte frumos pe care sportiva i l-a făcut în ziua în care își serbează ziua de naștere. 

”Mulțumesc Simona Halep pentru cadoul excepțional făcut României cu performanța istorică de la Wimbledon!
Mulțumesc Simona Halep pentru acest eveniment oferit in ziua in care aniversez propria mea zi de naștere, 13 iulie!
Va rămâne o zi de referință!”, a scris Vecerdea pe contul său de Facebook

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open și managerul Tenis Club Pamira, așteaptă cu nerăbdare finala feminină de la Wimbledon, dintre Simona Halep și Serena Williams. Vecerdea crede că sunt îndeplinite toate condițiile pentru a avea o finală de referință și consideră că acest meci este cadoul pe care-l primește din partea româncei. Dacă va fi și victorie pentru Simona, atunci cadil va fi unul perfect.
”Această finală are șanse foarte bune să devină unul din evenimentele de referință ale tenisului feminin! Nivelul de joc va fi, cu siguranță, foarte ridicat, au dovedit-o de-a lungul turneului atât Serena, cât și Simona, mai rămâne ca finala să aibe momente dramatice și răsturnări de scor pentru a îndeplini condițiile unui eveniment simbol în istoria tenisului.
Ambiția declarată a Serenei de a demonstra încă o dată că poate reveni pe prima poziție mondială și experiența ei în cele 32 de finale de Grand Șlam jucate, în combinație cu forma bună a Simonei pe iarba londoneză din acest an și faptul că are la rândul ei câteva finale de Grand Slam, sunt motive de luat în seamă pentru a spera la o finală de referință. Mă bucur că acest eveniment coincide cu celebrarea zilei mele de naștere”, a declarat Vecerdea, în exclusivitate pentru Tribuna.


comentarii
1 comentarii

din ciclul sa ne bagam si noi in seama :))
6
14.07.2019 19:50
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia