Tribuna
PNL
"Bursa locurilor de muncă”: 123 de job-uri la Sibiu şi 79 la Mediaş
© arhiva Tribuna

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 17 mai 2024 „Bursa locurilor de muncă” în Sibiu (la Cercul Militar, Bulevardul Victoriei nr.5) şi  Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.00.

       Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.         
       Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate  în căutarea unui loc de muncă, este gratuită. Până la această dată 11 angajatori au confirmat  participarea la bursă, ( 7 la Sibiu şi 4 la Mediaş) punând la dispoziţie 202 locuri de muncă vacante (123 la Sibiu şi 79 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, şofer autobuz operatori de handling combustibil şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (auditor intern, manager proiect informatic, ooerator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii, proiectant sisteme informatice,etc.).
Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.
     Subliniem faptul că la evenimentul “Bursa Locurilor de Muncă” organizat de către instituţia noastră participă şi Asociaţia Proiect Voiajor care sprijină, în calitate de facilitator şi traducător, refugiaţii de origine ucraineană în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă. 
Angajatorii care doresc să participe la eveniment pot  contacta Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731,fax 0269/846710.

Cosmin Adrian Roşu
 Director executiv

 Crenguţa Dana Radu
 Consilier superior


comentarii
1 comentarii

Iarăși vin șobolanii ăia de olteni și ăia din Alba pentru că nu au locuri de muncă la ei vin în Sibiu.
Adrian
18.05.2024 09:38
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica