Continental
Tribuna
Buonavista livrează meniuri de Paști la domiciliu. Sibienii pot comanda și meniuri zilnice online de pe cumparaturisibiu.ro
Buonavista livrează meniuri de Paști la domiciliu. Sibienii pot comanda și meniuri zilnice online de pe cumparaturisibiu.ro

Firmele sibiene din domeniul alimentației publice și-au adaptat oferta la situația actuală, când restaurantele și cafenele sunt închise, și au venit cu oferte de cumpărături online pentru clienți.

Buonavista Banqueting&Catering, care avea, și înainte de criza actuală, un sistem de catering bine dezvoltat, a lansat acum o nouă platformă de cumpărături online https://cumparaturisibiu.ro/.

Zilnic, sibienii pot comanda meniuri care să le fie livrate direct acasă.

În plus, față de restaurantul online, și de Paști pot face o comandă specială.

Sibienii care doresc să comande meniul de Pași o pot face până în Joia Verde (16.04.2020), iar livrările la domiciliu vor fi făcute în 17-18 aprilie

„În această perioadă vă stăm la dispoziție pentru comenzi ONLINE sau TELEFONIC cu livrare la domiciliu pentru meniul NOSTRU sau puteți alege să PRIMIȚI ACASĂ cumparaturile CU CEL MAI MIC RISC POSIBIL livrarea fiind facută de NOI!
#STAȚI ACASĂ - TOTUL VA FI BINE!
Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, urmărim cu mare atenție evoluția răspândirii în Europa a virusului COVID-19 și am adoptat, o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea acestui virus în rândul colegilor și clienților noștri”, transmit reprezentanții societății.

Comenzile pot fi făcute pe site-ul: https://cumparaturisibiu.ro/, iar oferta include platou rece, ciorbă, sarmale, friptură miel cozonac, pască, ciorbă de miel cu smântână, sărmăluțe în foi de varză murată, ceafă de porc afumată, miel la cuptor cu cartofi copți în ceapă verde, unt și mujdei de usturoi, murături, platou rece cu drob, telemea, salată de icre, ouă umplute, piept de rată salată de vinete, salată de boeuf, chifteluțe, ciuperci, păstrăv afumat și multe altele.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia