Tribuna
Sevis
Buletine mai "rapide" înainte de alegeri
Sorana MAIER
1791 vizualizari
Buletine mai

Sibienii care au nevoie de buletin în această perioadă îl pot obţine mai uşor, odată cu modificarea programului de la ghişee.
Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor îşi prelungeşte programul în perioada celor două scrutinuri ale alegerilor prezidenţiale, pentru a oferi sibienilor, dar şi locuitorilor comunelor Cristian, Gura Rîului, Marpod, Poplaca, Răşinari, Roşia, Slimnic, Şura Mare, Şelimbăr şi Vurpăr posibilitatea de a obţine o carte de identitate valabilă pentru a-şi putea exprima votul la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna noiembrie, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Prelungirea programului

Sâmbătă, 1 noiembrie şi respectiv sâmbătă, 15 noiembrie, ghişeele serviciului public amintit vor fi deschise între orele 8 şi 16 atât pentru preluări de cereri, cât şi pentru eliberarea de acte de identitate.
Duminică, 2 noiembrie şi duminică, 16 noiembrie, programul de lucru al acestui serviciu se va desfăşura între orele 8 şi 21, atât pentru preluarea dosarelor, cât şi pentru eliberarea cărţilor de identitate.
Ghişeele vor fi deschise în zilele lucrătoare conform programului obişnuit: de luni până joi între orele 8.30 – 13 şi 14 – 16.30, în zilele de miercuri 8.30 – 13 şi 14 – 18.30, iar  în zilele de vineri între orele 8.30 - 13.

Reducerea termenului de eliberare a cărţilor de identitate

O altă măsură luată de serviciul de resort este cea a reducerii termenului de eliberare a cărţii de identitate la 5 zile lucrătoare în această perioadă, iar cererile cetăţenilor cu drept de vot înregistrate zilele acestea vor fi soluţionate prin înmânarea cărţii de identitate sau cărţii provizorii de identitate în cel mai scurt timp, pentru a-şi putea exprima votul.
Actele necesare se regăsesc la avizierele de la sediul serviciului de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, în pasajul subteran de lângă magazinul „Dumbrava” precum şi pe pagina instituţiei – www.sibiu.ro, în meniul „Acte necesare pe categorii” – „Evidenţa Persoanelor”.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia