Tribuna
AFF
"Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor" la Miercurea Sibiului
© Arhiva Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA, organizează în acest weekend, la Miercurea Sibiului, "Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor", ediția a IV-a. 
Evenimentul se va desfășura, duminică, 28 august, între orele 10 şi 16, în curtea Muzeului Țării Secașelor, unitate componentă a Muzeului ASTRA. Aici se vor reuni producători din zonă care vor comercializa produse precum: miere, pâine, tăieței, legume și fructe proaspete, sucuri naturale, brânză, murături, obiecte decorative etc.

"Totodată, vizitatorii vor putea degusta varză călită cu carne la ceaun, pregătită de colegul nostru Cosmin Ignat, coordonator al Muzeului Țării Secașelor din Miercurea Sibiului și al acțiunii mai sus menționate. Este vorba despre un preparat făcut după o rețetă tradițională din zonă, pe care o vom prezenta într-o postare pe pagina oficială de facebook a Muzeului ASTRA. La toate acestea se adaugă vizite ghidate ale muzeului, povești interesante despre trecutul localității Miercurea Sibiului și al zonei învecinate, povestiri despre personaje și legende din zona Țării Secașelor, toate pentru a reliefa importanța acestei unități muzeale ASTRA și a patrimoniului său cultural", transmite un comunicat al muzeului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA