FITS 2024
Tribuna
Bucătării pentru o viață la showroom-ul KuechenTreff partener Nobilia din Sibiu
Bucătării pentru o viață la showroom-ul KuechenTreff partener Nobilia din Sibiu

Clienții showroom-ului Nobilia, cel mai mare producător de mobilier de bucãtãrie din Europa, au avut parte de o surprizã la sediul din Sibiu. Aceștia au participat la un cooking show, al cărui invitat special a fost celebrul chef Jakob Hausman. Pe lângă preparatele delicioase pe care au avut ocazia să le savureze, clienții Nobilia au participat și la o tombolă, trei invitați întregindu-și bucătăriile cu premii constând în obiecte de uz casnic marca Oursson. În acest mod, compania a dorit să răsplătească fidelitatea clienților. 

Cine este Nobilia?

Nobilia este cel mai mare producãtor de mobilã de bucãtãrie din Europa. Compania se laudã cu cifre imrpesionante, producând zilnic aproximativ 3.000 de bucãtãrii în fabrica din Germania. Fiecare bucãtãrie este unicã, planificatã individual și fabricatã cu precizie, punându-se accent pe calitate, funcționalitate și design. 

Pentru a recompensa clienții care și-au achiziționat bucãtãrii Nobilia, s-a organizat, de curând, un spectacol culinar la showroom-ul din Sibiu, situat pe str. Școala de Înot, nr. 22. În cadrul cooking show-ului, clienții au avut ocazia sã discute cu reprezentanții companiei, Delia Mihai și Antal Istvan, despre ceea ce înseamnã bucãtãriile Nobilia din punct de vedere practic și calitativ.   

  • „Mã bucur cã am avut ocazia sã ne reîntâlnim cu clienții noștri. Am profitat pentru a le mulțumi pentru încrederea acordatã, achiziționdând bucãtãrii de la noi si am constatat cã sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre. Prin acest eveniment am încercat sã le rãsplãtim fidelitatea, de aceea, pe lângã faptul cã l-am avut invitat special pe chef-ul Jakob Hausmann, am organizat și o tombolã pentru clienții noștri”, a declarat Delia Mihai, reprezentantul companiei. 

Astfel, trei dintre clienții care au participat la eveniment au câștigat în cadrul tombolei un storcător, un blender și un fierbător. 

  • „Îmi pare bine cã am avut alãturi de noi clienții noștri. Am încercat sã creãm un mediu familial, pentru a primi și feedback-urile lor cu privire la bucãtãriile achiziționate de la noi. Am fost deschiși la idei cu care am putea sã completãm serviciile noastre deoarece noi încercãm sã contruim business-ul pe care îl avem fãcând lucruri de calitate”, a spus și Antal Istvan, reprezentant al firmei. 

La finalul serii, chef-ul Jakob Hausmann a lăudat calitatea bucătăriilor Nobilia și a oferit unui client, prin extragere la tombolă, o cină romantică gratuită, pentru patru persoane, la restaurantul său, Mica Elveție din București.   

  • „Eu sunt foarte mândru cã am o colaborare cu Kuechentreff și Nobilia. Nobilia este o bucãtãrie foarte bunã, eu am una acasã, este minunatã. Nu este o bucãtãrie pentru douã-trei zile, este o bucãtãrie pentru viațã”, a spus chef-ul Jakob Hausmann. 

Clienții care vor să își achiziționeze mobilier de bucătărie Nobilia pot merge în showroom-urile KuechenTreff din Sibiu, Brașov și Miercurea Ciuc. 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica