Tribuna
Bucătar sibian la INTERREG CULINARY CUP
Bucătar sibian la INTERREG CULINARY CUP

Bucătarul sibian Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu, membru al Asociației Culturale Euro Est Alternativ,  va participa la INTERREG CULINARY CUP, Makarska, Croația,  în perioada 17-20 februarie.

Anul trecut, Marius Muntean a participat la Biser Mora, competiție organizată pe insula Brac, în Croația, unde a obținut la Categoria Pasăre - aur, la Categoria Preparate Vegetariene -argint, Categoria Miel - argint, Categoria Pește - aur, calificându-se în finala competiției alături de alți patru competitori. Datorită rezultatului din finală, Marius Muntean și-a câștigat locul în competiția interegională din acest an.

„Sibiu- Regiune Gastronomică Europeană 2019 a însemnat alinierea la standardele europene în ceea ce privește sustenabilitatea pe mai multe paliere de interes, inclusiv cel gastronomic, dar și în cel turistic. Marius Muntean va reprezenta Sibiul în această competiție, continuând astfel povestea anului trecut, a dezideratelor propuse în acel context! Îi ținem pumnii și-l așteptăm învingător acasă!”, transmit reprezentanții Asociației Culturale Euro Est Alternativ.

Marius Muntean va fi însoțit de Radu Zărnescu, Președintele Euro-toques România.

 

 

 

 

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia