Tribuna
Brașovean, fals comerciant pe platforme online, prins la Sibiu
Brașovean, fals comerciant pe platforme online, prins la Sibiu
© https://www.facebook.com/politiasibiu

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Brașov, a fost de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal pentru tentativă la infracțiunea de înșelăciune (3 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals material în înscrisuri oficiale.

În perioada 25 iulie  2021 – 26 iunie 2022, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane prin intermediul unei platforme de vânzări online. De fapt, el a postat anunțuri cu privire la vânzarea mai multor produse (telefoane mobile, articole vestimentare), iar după ce era contactat de către cumpărători, acesta le-ar fi expediat altceva și nu produsele menționate ca fiind de vânzare.

În 27 septembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul Poliției municipiului Brașov, au făcut o percheziție la domiciliului bărbatului, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri.

În urma probatoriului administrat și audierii acestuia, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În cadrul anchetei, polițiștii Biroului Investigații Criminale au beneficiat de suportul operativ al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, Serviciului Acțiuni Speciale Brașov și Poliției municipiului Brașov.  (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA