Continental
Tribuna
Brăilean prins la volan pe DN 1, în zona Șelimbăr, cu viteză record: 170 km/oră într-o zonă unde limita este 100 km/oră
Brăilean prins la volan pe DN 1, în zona Șelimbăr, cu viteză record: 170 km/oră într-o zonă unde limita este 100 km/oră

Un șofer a fost prins circulând cu viteză de 170 de kilometri pe oră, pe DN 1, în afara localității Șelimbăr, o zonă unde viteza maximă admisă este de 100 de kilometri pe oră.

Șoferul a fost identificat, duminică, de polițiștii care aveau un dispozitiv laser de măsurare a vitezei Trucam. Cu acesta oamenii legii au surprins 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză, recordul fiind cel înregistrat cu 170 km/h.

Activitățile au fost desfășurate polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene, duminică, între orele 16.00 – 17.00, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză.

Tânărul prins circulând cu 170 de kilometri pe oră este din Brăila și are 20 de ani. Acesta a fost amendat și a rămas fără permis timp de trei luni.

comentarii
1 comentarii

S-a grăbit să stea 3 luni liniștit.Și noi la fel.
pepe
27.01.2020 20:33
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia