Tribuna
Bonurile fiscale câştigătoare sunt din 22 februarie 2018, cu valoarea de 969 lei
Andra MARINESCU
1128 vizualizari
Bonurile fiscale câştigătoare sunt din 22 februarie 2018, cu valoarea de 969 lei
Bonurile fiscale emise în data de 22 februarie 2018, cu valoarea cuprinsă între 969 - 969.99 lei, au fost desemnate câştigătoare la ultima extragere a Loteriei bonurilor fiscale.


 

La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 28 februarie 2018, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale "Loteria Română" (CNLR).

Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia