Tribuna
PNL
Bonurile fiscale câştigătoare sunt din 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 lei
Andra MARINESCU
1716 vizualizari
Bonurile fiscale câştigătoare sunt din 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 lei
Bonurile fiscale emise în data de 15 septembrie 2017, cu valoarea cuprinsă între 569 - 569.99 lei, au fost desemnate câştigătoare la ultima extragere a Loteriei bonurilor fiscale.


La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 30 septembrie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale "Loteria Română" (CNLR).
Cererile de revendicare pot fi depuse până aproape de jumătatea lunii noiembrie. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA