FITS 2024
Tribuna
Bogdan Trif: "USR, împotriva investițiilor din județul nostru"
ADVERTORIAL
1323 vizualizari
Bogdan Trif:

"Munca în comisiile parlamentare este extrem de laborioasă, mai ales dacă îndeplinești și calitatea de secretar al Comisiei pentru Industrii și Servicii, cea mai importantă comisie din Camera Deputaților.
Ieri, au fost dezbateri aprinse pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 40/2022 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” și pentru modificarea art. 1, alin. 2 din OUG nr. 95/2021, pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.
Reprezentanții USR au fost împotriva programului încă de la început. Acest program prevede investiții guvernamentale în școli, grădinițe, dispensare, drumuri comunale, apă-canal și iluminat public. Doar primarii care nu au vrut să aplice nu au primit finanțare. În județul Sibiu, toți primarii care au depus proiecte și-au modernizat școlile și grădinițele, unele dintre ele fiind la nivelul unităților de învățământ de top din Uniunea Europeană.
Înainte de demararea acestui program de dezvoltare locală, cea mai mare parte a școlilor și grădinițelor din zona rurală în special, aveau toaletele în curte, nefiind racordate la sistemul de canalizare. Este un program care a funcționat foarte bine, iar exemple pozitive în acest sens putem găsi foarte multe în județul nostru.
Le-am spus colegilor de comisie din USR că au un primar în județul Sibiu care a depus proiect pe acest program și care se află în derulare. Nu le-a păsat și au votat împotriva acestui program.
Locuitorii din Micăsasa (unde primarul și viceprimarul sunt USR), dar și ceilalți sibieni trebuie să știe că USR este împotriva investițiilor din localitățile lor."

Ședințele comisiei sunt filmate și postate pe site-ul Camerei Deputaților, www.cdep.ro.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
5 comentarii

Nu e de acum. USR s-a opus de mult timp investitiilor guvernamemtale in comune. Asta e politica lor. Atat pot. Pacat de cei care i-au votat!
08.09.2022 15:05
USR partid de poponari astia se gandesc doar la sex homalaai infecti anormali imputiti cine mama zmeului ia votat?? tot niste nemernici
08.09.2022 18:43
E adevărat că useriștii sunt ticăloși și duși cu capul. Dar asta nu înseamnă automat că voi sunteti mai breji doar pentru că îi criticați. În fond și voi sunteți niște trădători și slugi la UE, deși vă e jenă cumva de situația asta.
Un cititor
08.09.2022 22:58
Useristii astia sunt adevaratii dusmani ai nostri. Bine, si ieuropenii. De aia nu o ducem noi bine. de 30 de ani ne tot baga bete in roate si nu ne putem dezvolta ...pe noi.
voma
09.09.2022 09:15
Baiatul neterminat ne da lectii de patriotism local. Poate ne povesteste si cum 10 la suta il schimba pe 9 la suta de la organizatia locala. Dar nu el care este un om fara onoare ( ca daca o avea demisiona cand partidul a luat 10 la suta in alegeri ) este de vina ci oamenii de la centru si cei din organizatia judeteana care permit unui asa specimen sa ramana la conducerea psd sibiu. In rest multe articole platite din bani nostri. Iar la alegeri dupa ce luati din nou 10 la suta continuati cu aceasi conducere. Cum spunea cineva sa continui cu aceasi oameni si sa astepti alte rezultate asta da gandire.
Vivi Dragan
10.09.2022 06:46
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica