Continental
Tribuna
Bogdan Trif: "Statul paralel pune presiune pe judecători în procesul președintelui PSD, Liviu Dragnea"
ADVERTORIAL
1263 vizualizari
Bogdan Trif:

"Liviu Dragnea a fost condamnat politic în dosarul Referendumului, lucru recunoscut chiar și de cei mai aprigi dușmani, pentru simplu motiv că i-a chemat pe români să iasă la vot, spre deosebire de Băsescu, Turcan și clica lor de PDL-iști care au instigat oamenii să participe la un joc murdar și să nu-și exercite un drept constituțional, dreptul câștigat prin sânge la Revoluție, dreptul la vot. Cu toate acestea, aproape 8 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu în 2012 și totuși, statul paralel a învins votul românilor, Băsescu rămânând președinte", spune ministrul Turismului şi președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.
"Astăzi se încearcă încă o dată o manipulare coordonată de statul paralel prin manifestări publice violente de intimidare a justiției, manifestări îndreptate împotriva liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.
Este evident că statului paralel și marionetei Iohannis le este din ce în ce mai frică de reușitele PSD, partid care a adus bunăstarea românilor, dar mai ales le este frică de Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, omul care coordonează programul de guvernare și omul care a condus partidul la cele mai mari victorii electorale.
Românii nu se mai pot lăsa păcăliți de sistemul condus și de un procuror general precum Augustin Lazăr, fost procuror comunist, care îi pedepsea pe deținuții politici la chinuri greu de imaginat. Este important ca reformele în toate domeniile să continue, iar abuzurile de orice fel să înceteze", a continuat Bogdan Trif

comentarii
6 comentarii

Da Bogdane, trebuie sa inceteze abuzul asupra tuturor hotilor si penalilor, trebuie lasati sa praduiasca bucata cu bucata tarisoara asta.
Cum te-ai implicat, ca ministru al turismului in protejarea padurilor?
Ai vazut cum arata ACUM Valea Moasei si Valea Caprei care sunt aproape de "casa" ta (sa nu vorbim de padurile din Moldova si Apuseni)?
Dacul
17.04.2019 07:13
Cum ii pedepseste sistemul pe cei care fura case ?
7 case furate
17.04.2019 09:32
doar ca statul paralel e cel al borfasilor psd !
in psd infractorii sunt mai multi decat oamenii normali.
si evident hotii sunt cei care conduc.

mor copiii in scoli cu toaleta in curte si psd are o singura grija: sa-si SCAPE HOTII DE INCHISOARE SI SA LE SPELE BANII FURATI !!!
cine raspunde pentru victimele violatorilor si criminalilor eliberati de psd anul trecut ?
dar pentru cei morti pe drumurile pline de gropi sau in spitalele fara aparate si medicamente ?

manifestari publice si violente ? pai cei care au facut scandal la tribunal au fost sutinatorii lui Dragnea , cei din clanul Camatarilor si clanul Sportivilor, oameni condamnati la fel ca cel caruia ii faceau galerie !

da, stim, soros, strainiii aia rai si UE sunt de vina !
voi ca furati de 30 de ani nu aveti nici o vina.
voi comentati ca aveti pretentia sa furati fara sa mai dati socoteala.
cam asa-i
17.04.2019 16:57
Postacule de serviciu la Pnl nu iti da voie sa vorbiti de hotii de case ? Aveti un hot de frunte de case ! De el nu pomeniti nimic ?
@ cam asa -i
17.04.2019 17:42
pnl, psd sunt aceeasi fosti comunisti si fripturisti.
diferenta e ca psd pe langa furtul unei tari intregi, mai si modifica legile astfel incat sa ramana si cu banii furati si fara cazier.
ca nu faci diferenta intre un hot corupt CONDAMNAT PENAL care nenoroceste o tara intreaga sa ramana cu banii si un cumparator de rea credinta nu dovedeste decat ca esti la fel de analfabet ca ministrii din guvern care sunt 5 la 2 facultati private facute la fara frecventa !!!
cum e turcul si pistolul adica la fel ca hotul sef de partid e si postacul asistat care nu e in stare decat sa repeta placa primita in kiseleff.
daca nu poti, nu poti, esti la locul tau in psd.
pentru asistatul social
17.04.2019 19:09
PSD=30 de ani de criză morală
Cât despre acei fripturiști ce să mai spunem.
Aveți grijă la UDMR...
Acest partid trebuie să dispară complet de pe scena politică din România...
Silviu
18.04.2019 22:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia