Tribuna
Bogdan Trif: "Românii luptă să supraviețuiască. Peneliștii și useriștii se bat pe ciolan”
ADVERTORIAL
913 vizualizari
Bogdan Trif:

Guvernul PNL-USR a achiziționat în mod aberant 120 de milioane de doze de vaccin împotriva Covid-19, cât să vaccineze de cel puțin șapte ori fiecare român cu vârsta de peste 12 ani. Multe dintre aceste doze au expirat deja, în depozite.

“Acest fapt a declanșat o anchetă la DNA, anchetă care trebuia demarată mult mai devreme. Cercetarea penală trebuie extinsă și la achiziția de izolete în valoare de peste 180 de milioane, la cumpărarea plăcilor de plexiglas care au fost folosite în foarte puține școli, la amenajarea spitalelor Covid care au costat sute de milioane de euro, dar nu au găzduit niciun pacient, niciodată, la achiziția de măști și aparatură medicală la prețuri exorbitante etc…De asemenea, DNA ar trebui să verifice și achiziția și montarea mai multor linii pentru producerea măștilor, instalații care nu au funcționat și nu au produs nicio mască.

Curtea de Conturi, care a efectuat controale, a concluzionat, în scris, faptul că există nereguli grave comise de reprezentanții statului în derularea contractelor de achiziții anterior menționate.Toate aceste achiziții le-au fost prezentate românilor ca niște succese, atât de către Ludovic Orban, premier la acea data, cât și de Cîțu, Barna dar și de miniștrii USR ai Sănătății.

Am intrat deja în valul 4, iar guvernul PNL este luat din nou prin surprindere, de parcă România s-ar confrunta prima dată cu această pandemie. Incompetența guvernului PNL, susținut până de curând și de USR, chiar ucide! Statisticile - oamenii decedați din cauza Covid, dar și din cauza altor boli care nu mai pot fi tratate la timp în spitalele din România, din pricina măsurilor aberante luate de Guvern - sunt alarmante!

Toate acestea în condițiile în care peneliștii au uitat complet de popor, singura lor prioritate fiind bătaia pe ciolan. Nu-i mai interesează să guverneze în folosul oamenilor, nu le pasă de scumpirile care împing tot mai mulți români în pragul sărăciei și al imposibilității de a trece peste iarna care se apropie. Singura lor preocupare este, acum, reglarea de conturi în interiorul grupărilor din PNL.

În plină pandemie, cu scenariu roșu în București și în multe alte localități din România, au ales să facă un congres cu peste 5.000 (cinci mii!!) de oameni, care vor merge în Capitală, majoritatea cu microbuze și autobuze. Decidenții guvernamentali au schimbat până și regulile de combatere a pandemiei, tocmai ca acest congres să poată avea loc. Vă place, dragi sibieni, politica dusă de PNL și USR?”, spune deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

 

comentarii
9 comentarii

Ca de obicei, evitați subiectele sensibile cum ar fi discriminarea și restrângerea libertăților. În mod tacit , sunteți de acord cu ele.
Un cititor
23.09.2021 13:45
E de inteles faptul ca voi PSD-isti nu mai sunteti interesati de ciolan. Cotletele si antricoatele le-ati mancat voi.
Cititescu
23.09.2021 14:29
Ca deobicei FAKE scris de un amator.Este vorba de un pre-contract cerut de Comisia UE, care va face contractul pentru toate tarile UE. pentru urmatorii 5 ani !
alex
23.09.2021 19:59
Cum sa faca UE contract pt Romania cu ce numar de doze ? Esti sanatos la cap sau esti postac platit? Hai pa!
@ alex
24.09.2021 02:22
Au expirat vaccinurilor din cauza propagandei făcute ca te omoară vaccinul,inconștienți ff multe persoane!! La inceput ați fost împotriva vaccinări apoi ați intors- o că la Ploiesti!! Ciolanul are multe căutări,PSD a ras cam totul așa că dl Trif are opinii de tip cameleonic!!
Tot eu
24.09.2021 09:47
Am auzit destui cretinei ca PSD e de vina pt tot. Acum si pt ca au expirat vaccinurile, nu e de vina Catu - Barna si cretineii din jurul lor fi e de vina PSD ? Mai postacule ai toate tiglele pe casa sau crezi oamenii atat de prosti de vii cu povesti SF?
@@@
24.09.2021 10:46
Da . Este plăcut să vezi cu ochiul liber. Voi , PSD nu ați făcut același lucru când ați avut Congres ?
Ați venit cu microbuze , autobuze . Nu știu cum puteți și aveți tupeul maxim să scoateți capul în fața românilor.
Tribunul
25.09.2021 10:52
Porcărie de articol scris de un politician pesedist semidoct. Ce, bă, va doare ca nu sunteți voi la ciolan? Măcar aia de la USR au demonstrat ca fac lucruri concrete - PNRR e un real succes, Drula a rezolvat o grămadă de lucruri la Transporturi, SAMD. PSD n-a făcut nimic 25 de ani ...aș tăcea naibii din gura în locul vostru. Oricum, ce faceți voi nu se numește opoziție.
25.09.2021 18:37
Pentru @@@
Pentru eșecul campaniei de vaccinare e de vin retardul poporului roman și în egala măsură Câțu.
25.09.2021 18:39
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia