Tribuna
Sevis
Bogdan Trif: „Românii au votat PSD, nu pe trădătorii Dobre și Podașcă”
Bogdan Trif: „Românii au votat PSD, nu pe trădătorii Dobre și Podașcă”

„Mi-a plăcut întotdeauna să demonstrez că sunt un om capabil, un profesionist și un om politic care s-a clădit pe propriile puteri, dar care a crezut și crede în forța unei echipe, iar din acest motiv m-am ţinut departe de cei care au avansat în carieră după ce au împroșcat cu noroi în oamenii din jur. Contest atitudinea unor personaje care se luptă cu cei care le-au întins o mână atunci când au avut nevoie”, spune, într-un comunicat, Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu şi vicepreşedinte PSD – Regiunea 7 Centru.

„Domnului Dobre și doamnei Podașcă nu-mi rămâne decât să le transmit că partidul din care au făcut parte rămane la fel de unit ca și până acum, dar țin să le atrag atenția că atașată la demisia din PSD trebuie să fie și demisia din Parlament, căci fotoliile de deputați ocupate de acești doi foști politicieni au fost obținute de echipa PSD și nu pe “persoană fizică”.  Se spune că atunci când te superi, îți iei jucăriile și pleci. În cazul celor doi însă, se pare că, atunci când nu ești capabil să-ţi faci treaba, iei și jucăriile celorlalți și pleci. Ei bine, nu e așa. Regulile acestea se aplică, poate, în noul partid, apărut peste noapte ca o ciupercă. La PSD angajamentele se respectă!", explică preşedintele PSD Sibiu.
"Suntem un partid caracterizat de unitate, suntem politicieni cu principii și rămânem o forță împotriva Statului Paralel. Vom face ce ne-am propus, chiar dacă unii se mai impiedică pe drum sau cedează pentru că li se șoptesc promisiuni deșarte din partea altor trădători”, precizează ministrul turismului, Bogdan Trif.

comentarii
2 comentarii

De peste un an tot aud de "statul paralel " si am ajuns la concluzia ca acest stat este format de "gasca "lui Dragnea dar unii nu vad padurea din cauza copacilor...Pe principiul "oltenesc" a lui A. Paunescu care scria o pagina omagiala inchinata familiei Ceausescu in Flacara si intre timp publica un volum cu subintelesuri impotriva regimului si Dragnea cu acolitii sai mai dau cate o lege in favoarea prostimii urmata de unele doar in favoarea lor...
Realist ,
26.05.2018 07:05
Bravo ! Voteaza Orban -Turcan !!! Esti fff " inteligent" !
Costi
26.05.2018 11:56
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia