Tribuna
Sevis
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "Revocarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, vine mult prea târziu pentru români!"
Bogdan Trif:

“Vine mult prea târziu pentru cei care și-au pierdut viața la “Victor Babeș” și la “Matei Balș”, mult prea târziu pentru morții înhumați dezbrăcați, în saci de plastic, mult prea târziu pentru pacienții evacuați în miez de noapte de la Spitalul Foișor, mult prea târziu pentru zeci de mii de bolnavi cronici care și-au zdruncinat sănătatea și mult prea târziu pentru elevii al căror an școlar a fost compromis din cauza Sinistrului Sănătății, Vlad Voiculescu!

România a suferit prea mult în această pandemie din cauza incompetenților și scandalagiilor pe care PNL și apoi USR+ i-au numit în fruntea Sănătății.

Au fost 4 luni în care președintele României a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

Trebuie pus ministru un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară și care poate să repare dezastrul produs de Voiculescu”, spune deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

 

comentarii
5 comentarii

Am vazut si noi ,ne era cazul sa ne dai de stire -trompeto !
Ciotul
14.04.2021 15:06
iar a ratat cel numit 10% ocazia sa se abtina.

cand ai sustinut si te-ai plimbat la brat cu toti infractorii si incompetentii, ai dat jos trei guverne doar pentru ca nu l-au spalat pe dragnea si ai votat toate legile care eliberau infractori si ii faceau intangibili macar TACI DIN GURA !!!
daca taceai ...
14.04.2021 15:38
De ce nu ati spus ca l-ati vazut personal pe Voiculescu cum inhuma mortii dezbracati si bagati in saci de plastic?!!
Asteptam noi dezvaluiri surprinzatoare...
Cititescu
14.04.2021 16:05
Ce misto!!! Pana ieri PNL in sustinea pe USR Voiculescu! Acum nu mai e cu love e cu , ..ue? A avut dreptate Psd. Ce ..ue si pt postacii de serviciu Usr- Pnl, luati cu lamaieeeeee
#
14.04.2021 16:30
Omule ,abia ai ajuns in Parlament prin redistribuire, dupa ce ai ingropat PSD-ul la Sibiu.Se vede ca PSD-ul e condus inca de Liviu Dragnea.Normal trebuia sa fi demis de conducerea centrala a PSD, ca de onoare nici vorba sa iti dai demisia.
xxx
14.04.2021 19:05
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia