Tribuna
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: „PSD a votat responsabil, pentru a proteja sănătatea și viața românilor”
Bogdan Trif: „PSD a votat responsabil, pentru a proteja sănătatea și viața românilor”

„În plină pandemie de Coronavirus avem nevoie de un guvern cu puteri depline, care să poată aproba măsurile de urgență care se impun.

Țara era oricum condusă de guvernul interimar PNL, în frunte cu Ludovic Orban, iar interimatul unui guvern înseamnă atribuții limitate. În condițiile în care mai mulți parlamentari au fost deja diagnosticați cu COVID-19, iar Parlamentul putea în orice moment să își suspende activitatea din lipsă de cvorum, era obligatoriu ca România să aibă o instituție ablitată care, la cererea specialiștilor din sistemul de sănătate și al celor din sistemul de situații de urgență să poată lua rapid măsurile legale ce se impun.

În condițiile în care:

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a spus în repetate rânduri, de la tribuna administrației prezidențiale, că nu o să numească niciodată un prim-ministru de la PSD;
  •  Florin Câțu, propunerea anterioară de premier a PNL-ului, a fost una iresponsabilă, deoarece Câțu, s-a dovedit a fi un laș și un fricos, dând bir cu fugiții înaintea votului în plen;
  •  PNL-ul și președintele Iohannis l-au desemnat din nou pe domnul Orban, un premier picat în Parlament prin moțiune de cenzură, dar și respins de Curtea Constituțională;
  • pandemia de Coronavirus se manifestă tot mai periculos și în țara noastră;
  • în țări precum Italia sau China au murit și mor oamenii din cauza coronavirusului;
  • Statele Unite au instaurat Starea de Urgență,

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT NU PUTEA PERMITE SĂ ÎNCEAPĂ UN NOU CONFLICT POLITIC ÎN PARLAMENT, care ar fi dus cu siguranță la căderea guvernului, acest lucru însemnând timp pierdut, timp extrem de prețios pentru cei aflați în carantină și pentru cei contaminați cu COVID-19.

Repetăm: ESTE NEVOIE DE UN GUVERN CU PUTERI DEPLINE, astfel încât acesta să poată lua măsuri urgente la solicitarea celor care coordonează ACȚIUNEA DE COMBATERE A CORONAVIRUSULUI, respectiv dr. RAED ARAFAT, STREINU CERCEL, ș.a.m.d.

Cu tristețe am observat că majoritatea parlamentarilor PNL, care nu au fost contaminați cu acest virus, nu au participat în plen la votul pentru propriul guvern. În fața pericolului reprezentat de coronavirus, aleșii PNL au dat din nou dovadă de frică și lașitate, temându-se pentru propriile persoane, într-o situație dramatică pentru România, când ar fi trebuit să dea dovadă de curaj și, de ce nu, de spirit de sacrificiu.

În același ton de dispreț față de români, liderul PNL Ludovic Orban a decis să se autoizoleze, dar nu oriunde, ci în cea mai luxoasă vilă a fostului dictator Nicolae Ceaușescu, Vila Lac 1 din București”, spune Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
9 comentarii

VILA LAC 1 UNDE STATEA CEAUSESCU! DOAR ACOLO SI-A GASIT ORBAN CULCUS? CE SA ZIC MISTO VIBRATIE CU POPORUL! EI IN LUX FRAIERII BLOCATI IN VAMI, APARTAMENTE DE BLOC. BRAVO PNL V-ATI DAT EXAMENUL SUNTETI PRAF. SA MAI VENITI SA PRIMITI VOTURI
16.03.2020 13:42
Ludovic Orban a decis să se autoizoleze, dar nu oriunde,
ci în cea mai luxoasă vilă a fostului dictator Nicolae Ceaușescu,
Vila Lac 1 din București


Că ”se oftică de moare”, trolul mafiei PSD, asta se vede la fiecare postare.
scena9
16.03.2020 14:49
face spume dar uita ca nu toti au vila de 1200mp precum daddy dragnea sau pintea, sau gard zidit de 3 m inaltime lung de peste 2 km in jurul domeniului precum oprisan si exemplele pot continua.
toate doar din munca "cinstita" la stat.
basca o insula, niste zeci de masini de peste 100.000 euro bucata si alte alea.

psd partid de hoti a fost, PARTID DE HOTI A RAMAS !!!
unicul fan psd nu doarme
16.03.2020 16:51
Ba bobo ba, da tu esti batut rau, nu joaca. Peneleii nu.s buni ca v.au infectat cu coronavirus dar totusi nu.s buni acum ca stau izolati.. Mai bine da o fuga la neurolog
voma
16.03.2020 23:43
Poate stau la izolare pnl-istii mult timp de acum incolo. Nu din cauza coronavirusului ci din jena pt popor. Si-au batut joc de romani si romanii au vazut asta!
# PNL
17.03.2020 07:20
Orban s-a laudat ca a trait 6 ani cu un salariu de 3000 lei, de la privat si cu sotia somera. Acum recupereaza pe banii statului! S-a izolat la vila Ceausescu. PNL, pe fruntea voastra scrie PNT-CD, doar ca nu realizati inca.
Genu
17.03.2020 07:26
Misto PNL. O sa va mai votam cand o sa zboare porcul. Cat de netrebtnici puteti sa fiti ?????
Cosmin
17.03.2020 08:38
mai psd-istilor-- urlati ca lupii la luna fiindca vi sa surpat autostrada prin care atin furat baban -- voi vorbiti?? uitativa ce averi fabuloase au sefii vostri, apoi vorbiti de unde le au ? din banii care sar fi putut construi sosele, sppitale, scoli -- au secatuit tara , distrugind totul si vindut la fier vechi industria, aoi petrolul, padurea si suprafete de 40/100 din terenul agricol - Acum cind pnl- ul va pune catuse , zbierati si plingeti ca ministra aia bolnava doar fiindca a fost prinsa cu mita in traista -- Romaniei ai trebue un presedinte tip VLAD TEPES altfel totul se duce de rapa ------ plingeti fiindca aveti prea multi bani -- salarii nesimtite si pensii speciale -- taceti dreac din gura aia spurcata.
17.03.2020 21:03
Vorbesti de paduri taiate ? Cine ii tine in brate pe patronii austrieci care au fabrica de la Sebes si inca doua in tara ? Nu ai pic de jena sa spui ca psd...Nu cumva seful PNL si presedintele sunt amicii lor ? Ca ei se plimbau brat la brat si se sustin prin legi sa taie padurile! Asa ca postac pnl mars cu minciunile tale!
# Postacul PNL
17.03.2020 23:34
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia