Tribuna
Bogdan Trif: PSD a salvat Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie din Cristian
ADVERTORIAL
1521 vizualizari
Bogdan Trif: PSD a salvat Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie din Cristian

PSD anunţă că a salvat Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie din Cristian, județul Sibiu. "Guvernul PSD a adoptat o hotărâre de guvern, la inițiativa Ministerului Agriculturii, prin care singurul Institut de Montanologie din România va fi reorganizat și astfel la Cristian vor fi demarate proiecte importante de cercetare în zootehnie, silvicultură, pratologie și industrie alimentară.
PSD a salvat, astfel, una dintre cele mai importante instituții ale statului român specializate în cercetare agricolă și zootehnică, cu un impact foarte important pentru femierii din zona de munte.
În plus, sibienii trebuie să știe că PSD a salvat totodată și terenul care aparține Institutului de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie și pe care, în 2007, PDL (actualul PNL) își dorea să-l „confiște” pe motiv că trebuia retrocedat foștilor proprietari sau valorificat pe piața imobiliară (apx. 1000 ha).
Astăzi, PSD a considerat însă că cercetarea este esențială pentru dezvoltarea durabilă în orice domeniu și a decis să păstreze patrimoniul Institutului de la Cristian, un patrimoniu care reprezintă o avere impresionantă pentru România, implicit pentru Sibiu.
Țin să-i mulțumesc domnului ministru Petre Daea cu care am avut mai multe întâlniri și căruia i-am prezentat problema Institutului de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie de la Cristian și care a înțeles imediat că reorganizarea acestui institut este esențială pentru Sibiu și pentru domeniul cercetării la nivelul întregii țării.
România merită mai mult, iar programul de guvernare al PSD va fi implementat pas cu pas pentru binele românilor”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

comentarii
5 comentarii

psd salveaza doar hotii si coruptii plus condamnatii din inchisori !
sigur, sigur, si marmota ...
19.04.2019 10:44
Vorbesti de hotul de case ? Cred ca in ograda PNL trebuie sa te uiti cand vorbesti de hoti !
# postacul Pnl
19.04.2019 19:04
cu TOTI oamenii din conducerea psd condamnati sau urmariti penal sigur vorbim de alte partide.
nu ca pnl si restul n-ar avea si ei o gramada.
dar macar astia nu schimba legile si isi bat joc de o tara intreaga doar pentru a-si spala banii furati si cazierul !

vezi ca pana la alegeri ajungeti sub ALDE la voturi !!!

dar tu da-i inainte cu minciunile ca asa se lamuresc toti cat valoreaza psd si promisiunile lui ...
da, mai papagalule
19.04.2019 19:20
si acum vá spune SALVAMONT(ANOLOGIE)
scena 9
21.04.2019 08:55
Nu cumva voi de la psd sprijiniti -pamintul ca sa nu cada --?? dupa mintile voastre nourate sunteti in stare sa debitati si asta -- De ce nu ai--- salvat--- si pe micutul acele care sa inecat in groapa cu rahat? --- Cind e vorba de laudat --- visuri --- sunteti pe primul loc --- dar va chem sa va treziti la realitate ca sa vedeti unde a ajuns tara condusa de voi hoti infecti----
mike
21.04.2019 21:09
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia