Tribuna
Comunicat de presa
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "PSD a avut dreptate! PNL și USR au confirmat tot ce am spus noi!”
Bogdan Trif:

“Da, am avut dreptate! Am spus, în repetate rânduri, că Vlad Voiculescu, ministrul USR al Sănătății, este incompetent, iar incompetența sa a ucis oameni nevinovați. Și aici nu vorbim doar de oameni care nu au fost tratați corespunzător de Covid, ci și de oameni cu boli cronice, care nu au mai putut fi tratați pentru că spitalele au fost transformate în spitale Covid.

Am avut dreptate când am spus că ministrul Sănătății și echipa lui de useriști nu s-au asigurat că sunt luate măsuri de protecție în secțiile ATI și au murit oameni arși de vii.

PNL, prin premierul Cîțu și președintele României, au dat dreptate PSD-ului și l-au demis pe ministrul userist al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Am avut dreptate când am spus că PNL, prin oamenii puși în funcții-cheie, manipulează datele cu bolnavii și morții de Covid în funcție de interese. Acum, după ce s-au certat, actorii coaliției de guvernare au început să se pârască între ei. După ce a fost demis, Vlad Voiculescu a ieșit în conferință de presă și a confirmat, cu subiect și predicat, ceea ce am spus noi.

Am avut dreptate și când am spus că PNL și USR au profitat de această pandemie, au închis oamenii în casă în perioada stării de urgență și în starea de alertă și au furat din banii publici, în stil mafiot, fie prin achiziția la suprapreț a măștilor, fie prin cumpărarea de tehnologie pentru fabricarea măștilor, care nu a funcționat deloc și n-a produs nicio mască până acum.

Au furat atunci când au investit sute de milioane de euro în spitalele modulare pentru bolnavii Covid, care zac părăsite și în prezent, în timp ce bolnavii cronici sunt aruncați afară, în plină noapte, pentru a face loc bolnavilor de Covid.

PSD a avut dreptate și când a spus că izoletele sunt cumpărate la suprapreț și nu-și au utilitatea, iar acum nici măcar nu mai sunt folosite la transportul bolnavilor de Covid.

Am avut dreptate când am spus că au fost cheltuite sute de milioane pentru plexiglas-urile din școli, care au fost eliminate la scurt timp după ce au fost montate, dovedindu-și inutilitatea.

Toate aceste furturi au fost constatate de Curtea de Conturi și sunt anchetate de instituțiile abilitate.

Deși, prin declarațiile din ultimele zile, PNL și USR au dat dreptate PSD-ului, avem o satisfacție amară pentru că, din cauza acestor incompetenți, mulți oameni au plătit cu viața.

Guvernarea PNL-USR este bazată pe un sistem profund corupt, patronat de găști de interese.

De aceea, acest guvern toxic pentru România trebuie înlăturat cât mai repede”, a declarat deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, de la tribuna Parlamentului.

 

 


comentarii
12 comentarii

Despre UDMR nu spune nimic dl. Trif. Nu spune nici despre faptul că PSD a votat legea stării de alertă, cot la cot cu PNL. Retorică demagogică ieftină.
Un cititor
21.04.2021 14:06
Se dau in gat PNListii cu USRistii. Poate ajung la bulau pentru cat au furat.
Hotie numele tau e USR PNL
21.04.2021 14:15
Mai postac USR fara creier. Legea starii de urgenta a fost votata si de PSD. Dar in lege nu se scria ca penelistii sa fure! Oare mai sunt idioti ca tine care sa gandeasca asa?
@ pt cititoul fara neuroni
21.04.2021 14:18
Auzi la bizonul de postac, e de vina PSD pt ca fura PNL. Cretinoid rau! Asa va invata la peneleiu sa fiti retardati?
Gilu
21.04.2021 14:22
PSD este cel care i-a pus pe listele parlamentare pe doi dintre exponenții locali ai tartorului ticăloșilor mafioți din lume: OMS. Rafila și Cercel.
Un spectator
21.04.2021 14:40
Și-ar mai fi ceva dle. Trif, dacă eu spun despre alții că sunt răi , chiar dacă am dreptate, nu înseamnă numaidecât că eu sunt mai bun ca ei.
Un aleg?tor
21.04.2021 14:50
În loc să fi slăbit în vreme de pandemie, solidar cu oamenii necăjiți din țara asta, Trif s-a îngrășat ca un porc de când e parlamentar.
Un calator
21.04.2021 14:55
Astia de la USR si PNL au nenorocit oameni sa poata fura. PNL la 1907 a tras cu tunurile si pustile in taranii rasculati. Vad penelistii de azi continua traditia!!!! Felicitari fraierilor care i-au votat!!!!!!!!!!
1907
21.04.2021 14:56
Asa e din toate punctele de vedere
@un calator
21.04.2021 14:59
Postacule! Unde vezi tu ca e gras Trif? Esti doar ofticos pe psdist cand te uiti in oglida si iti vezi fata Esti trist rau de tot. Probabil ai mutra de soarece usr
@ Calatorule
21.04.2021 18:16
domnule Trif
e ultima postare pe care o fac ca raspuns la diareea editoriala pe care o ai in acest ziar !
Intradevar in Romania se moare in spitale si poate nu erau atatea decese daca construiati cele 7 sau 8 spitale promise de fostul sef Dragnea . Dar se pare ca ori esti uituc ori prost !
dar la cate tampenii debitezi in advertoriale constat ca esti prost ! asa ca este o vorba in popor : nu te pune cu prostii ca au mintea odihnita si te bat cu experienta !
In rest numai de bine !
jack
22.04.2021 09:24
Nota ZECE domnule JAK -- prostii nu au altceva de facut-- decat sa arunce greselile lor pe spatele altora Au uitat sa se uite in oglinda si sa vada pe adevaratii vinovati
eu
22.04.2021 22:17
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia