Tribuna
BOGDAN TRIF, preşedinte PSD Sibiu: În premieră naţională, la Sibiu va fi organizat Forumul Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei!
BOGDAN TRIF, preşedinte PSD Sibiu: În premieră naţională, la Sibiu va fi organizat Forumul Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei!

"Sunt foarte mândru ca sibian că acest eveniment de talie europeană se va desfăşura în judeţul nostru. Sunt, de asemenea, foarte bucuros ca ministru al Turismului că această importantă întâlnire a peste 120 de membri ai Acordului Parţial Extins este organizat de ministerul pe care îl conduc. Forumul presupune participarea reprezentanţilor a 32 de ţări din Europa ce vor ajunge la Sibiu în perioada 2-4 octombrie. Aşadar, este o foarte mare oportunitate pentru noi sibienii să ne promovăm oraşul şi să arătăm Europei cât de multe obiective turistice culturale importante se regăsesc în judeţul Sibiu", a declarat Bogdan Trif, ministru al Turismului şi Preşedinte PSD Sibiu.        

Anunţul a fost făcut, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de Preşedintele PSD Sibiu şi ministru al Turismului la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu. Totodată, Bogdan Trif a vizitat clădirea APM Sibiu, clădire ce a fost amenajată pe durata mandatului său printr-un proiect european. Astfel a devenit prima clădire ecologică a unei instituţii din România. Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu este dotat cu acoperiş verde, pompe de căldură, panouri fotovoltaice şi este anvelopat cu cele mai moderne şi ecologice materiale de construcţie.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia